PRØV EN NY FARGE!


Jeg må snart sortere i makeupen min igjen.. Bort med sommerfargene, finne frem høst og vinter!
Mørkere farger, plumme, lilla, gråtoner – kalde rosafarger i kinn, røde lepper.

Favoritten min akkurat nå er en rosa (rosebud) fra glo minerals. Jeg var innom en del parfymeri og sminkebutikker i Paris og hovedfokus er sunn og frisk hud, mørke lepper-negler og øyenskygger.
Smoky eyes, gjerne med plumme/burgunder/grått/blått.
Glo minerals har også en del fine øyenskygge-sett som er perfekte til høsten! Skal vise dere noen av de jeg har i et eget innlegg;)

11 kommentarer
  1. Heihei! Jeg har et spørsmål angående håret mitt.. jeg blond, (ganske blond) Har hatt brunt hår før, likte det ikke så godt, det ble litt for møkkete brunt hvis jeg kan kalle det, det!… Jeg har lyst til å farge håret mitt mer mot svart, veldig mørk brun.. jeg er vanlig i huden (lys) og grønn/blå øyne.. jeg er redd jeg blir for blekk og at jeg ikke passer det i det hele tatt.. hva tror du? For det er vel vanskelig å få tilbake den blonde fargen igjen, det kan jo ta sin tid…. hm,… Jeg har jo sett kjendiser som charlize theron, har farget håret mørkt, (og vi har samme blond farge og hudtype), hun kledde det godt.. men er veldig usikker!..

  2. Hei! Jeg går Norsk frisørskole i Oslo, og kundedager nærmer seg med stormskritt. Er veldig nervøs men også spent, sålenge jeg får kunden trygt i stolen og jeg får klargjort hva jeg skal gjøre så håper jeg det går bra deretter. Men, jeg lurer på hva du som lærer sier til eleven dersom diagonal bakover er blitt kortere på en side, eller dersom graderingen egentlig ikke er en gradering men like lengder.. Lærerne har bare sagt at de vil være litt diskret, men altså, er det skeivt så er det skeivt. Kunden merker det jo uansett selv om ujevnhetene er så store, og læreren ser veldig på håret osv. Jeg vet det er forskjell fra skole til skole, men er det vanlig i Bergen at du eller de andre lærerne må klippe over klippen til elevene, eller skjer det heller sjeldent? Og hva er eventuelt sjeldent? Hehe, hilsen nervevraak!

  3. Maja: Hei! Jeg husker godt at jeg også var veldig nervøs til kundedagene da jeg gikk på skolen.. Bare kast deg ut i det – lærerne dine er så flinke og rutinerte at de oppdager at du klipper utenfor planen lenge før du gjør det 😉 Det går sjeldent feil!! 🙂 Ikke vær redd – kundene vet også at dere er i en undervisningssituasjon og er tolmodige og hyggelige.
   Ta alle kunder du kan – si ja til alt! – Tilby merbehandlinger som kur, farge vipper/bryn og bli flinkere for hver eneste dag :)!!

  4. Hei, jeg hadde bare et spørsmål om ombre-hår.
   Jeg har veldig mørkebrunt hår og lurer på om det går ann for meg å ha ombre hår?
   Er det en hårfarge du da anbefaler, jeg vil ha det så naturlig som mulig, men vil alikevel at det skal synes 🙂
   Jeg vil også gjøre det hjemme, for jeg orker ikke å dra til frisør… 🙂

  5. Hei!
   Hvordan lebestift er det du har på dette bildet? Og hvor har du kjøpt den rouge kosten? Ser smalere ut enn de jeg har sett i butikkene 😉

  6. Okei, men hvor mye koster det med frisør sånn ca? 🙂
   Og blir det gult/oransje hvis jeg bare tar en lysere brunfarge? (vil ha det naturlig)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg