Favoritten i hverdagen!


Her er behandlingene jeg tar hos wahwah skin trim studio.

Tipser også om at dere kan kjøpe gavekort på nettsidene deres HER – eller i butikk! 

 Wahwah action
Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA ? produkter, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Wahwah action virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betente acner. Etter dampbehandling og fjerning av talgansamlinger, får du en avsluttende maske med alger som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden.
Tid: 60 min.

Wahwah retro
Wahwah retro henter fram igjen huden du en gang hadde. Etter en oppfriskende behandling med syrlige produkter blir hudens nøkkelfunksjoner stimulert og aktivert, slik at den blir i stand til å fornye seg selv. Du vil få en myk, frisk og strålende opplagt hud.
Tid: 30 min.

Wahwah flower power
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle.
Tid: 60 min.

Her er det selvsagt også viktig å ta vare på huden mellom besøkene, akkurat som hos frisøren 😉 Start høsten med en skikkelig vitamininnsprøytning hos wahwah!

annonse

    1. Jeg har veldig tynt hår naturlig, noe som jeg syns er litt slitsomt. Så er det noe jeg kunne gjort for å fått tykkere og lengre hår? Har hørt om fast-shampoo og lurer på om det kunne har virket? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg