Når man har drømmejobben..

Så merker man ikke at tiden flyr.. Dagene fyker avgårde og jeg gleder meg til hver eneste en av dem!!

 Gode resultater, flinke elever og ikke minst, dyktige instruktører som gjør jobben min til en lek.
Elevene er som svamper – suger til seg alt vi lærer dem 😉
Jeg jobber med hår fra jeg står opp til jeg legger meg – Undervisning, div artikler i kvinneguiden og Bergens Tidene, planlegger fotoshooter, finne modeller og booke fotograf, lese om nye trender, trene på dukker, trene på modeller, finne inspirasjon, se film om nye teknikker og farger, gå på kurs, være med i konkurranser, –>JEG ELSKER DET!!

Frisører blir aldri utlært, det er kanskje det beste med dette yrket! Det kommer alltid nye trender som vi må følge med på. Jeg skal på mange spennende kurs fremover og det jeg virkelig ser frem til er fargespesialist-kurset med Wella som går over 3 dager i Oslo. Jeg sluker fargeteori og kan ikke få nok!! Dette er midt i blinken og jeg gleder meg sånn til å lære masse nytt som jeg kan bruke i skolen, med kundene mine og til fotoshoots.
Synes egetlig at salonger burde være flinkere til å sende sine ansatte på kurs.. Jeg er i hvertfall skrudd sammen slik at i det lysene blir slukket og spotlighten går på scenen er jeg solgt. Jeg blir så motivert og ivrig at jeg kan nesten ikke vente med å prøve ut teknikkene til neste dag!! Jeg håper at jenter og gutter som jobber ute i salongene føler den samme gleden over yrket sitt. Gi kundene 150%, fortell dem om nye trender, farger, produkter og hva dere kan gjøre med håret neste gang.

Nå er jeg i gang med å planlegge en fantastisk fotoshoot – og trenger modeller.
Bli medlem i facebookgruppen Hårmodeller/fotoshoot! Vi trenger både gutter og jenter.

5 kommentarer
  1. Det finnes ingenting bedre enn frisører som brenner for yrket, gir gode råd og kan mye!
   Jeg har et lte spørsmål: Farget håret mitt fra gul-hvit-soltørket blond med ettervekst til min naturlige farge, som er litt kald mørk-blond. Nå synes jeg håret rett og slett ser grått ut, og vil gjerne ha det lysere og litt varmere i tonen igjen.
   1. Hvor lenge etter farging bør man vente før man får det farget/stript/bleket igjen?
   2. Tror du jeg bør stripe inn en gul-blond farge, ettersom bleking kanskje sliter det ned og får det til å se enda gråere ut? (Hvis stripene blir helt hvite). Eller farge hele håret i en annen blond-farge?
   3. Tror du det er mulig å dra til samme frisør og få det korrigert kostnadsfritt? Jeg fikk det jeg spurte om (min naturlige farge), men trodde ikke det skulle se slik ut.
   Tenker å dra til frisøren igjen på mandag og høre, men vil gjerne høre hva du synes er best å gjøre også.

  2. Så flott, Sølvi! Du inspirerer mange (inkludert meg, sjølvsagt) med den flotte bloggen din! Tusen takk for flott blogg!!!

  3. Trine: Hei 🙂
   1- det kommer an på kvaliteten på håret. 😉
   2- Det er vanskelig å si når jeg ikke ser deg, men det er veldig fint med spill i håret med flere lyse-varme toner. Enten ved bruk av hel-fargeteknikker eller seksjoner med folie.
   3- Det spørs hva dere ble enige om før du farget det denne gangen. Frisøren vil bare at du skal bli fornøyd, så du kan jo høre.. Men, om dere ble enige om den fargen du har nå, er det ikke reklamasjon.. For om du vil ha en ny, varm farge – er det egentlig noe helt annet enn det du har nå..? 🙂
   Men du kan jo alltid spørre:)

  4. Takk for svar! Det er vel best å snakke med en frisør som ser meg ja. Jeg venter over helgen og ser om jeg venner med til fargen jeg har. Jeg fikk jo det jeg spurte om. Takk for en flott blogg 🙂

  5. Jeg er så altfor enig i det du skriver her!! 😀
   Jeg elsker jobben min som frisør, og vil alltid gjøre det!
   Du vet du har valgt riktig jobb når du gleder seg til jobb og ikke ser jobb på som ork !
   iloveit!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg