TIL EN KRESEN GUTT!

Så utrolig mange forskjellige voks-typer og merker jeg har tatt med hjem til min samboer. Har faktisk ikke tellingen, men tror han har prøvd ALT av paste, mud, krem og voks.
Han blir ALDRI fornøyd 😉 Eller… Jeg blir vel egentlig ikke fornøyd med hvordan håret ligger fordi voksen er for shiny, glatt, lett, hard, klumper seg, er seig, vanskelig å vaske ut av håret osv..
Jeg forstår det at gutter skal ha noe som er enkelt å bruke.. Ikke for mye “varme opp og massere inn”-type vokser..

Jeg jobbet i salong hvor Matte hed og Matte separation var bestselgere (TIGI) – Jeg kjøpte alltid med meg 2-3 stk når vi hadde tilbud. Nikita har vært tom for denne voksen en stund og derfor har vi prøvd alternativer..
De blir stående i skapet, med merker av kun en finger nedi..
Nå har han bursdag og jeg har kjøpt 6 av dem! 3 Matte hed og 3 matte separation.
Den er, som navnet tilsier-  matt.  Gir et godt hold, lett å få i, lett å vaske ut, gir en fantastisk tekstur til korte hår og lukter lite, men friskt!

Du finner voksen i salonger som fører Tigi produkter. Overrask din kjære med ny voks til helgen!
Pris rundt 200 kr- vel verdt hver krone! Og ja, han får penger til sykkel også;)
Nå gleder jeg meg til å hente han på Flesland og overraske med gave!!

5 kommentarer
  1. Hei jeg har et par spørsmål ang. permanente krøller som jeg hadde satt utrolig stor pris på å få svar på!! 🙂 1. Hvor lenge varer en permanent? Jeg har utrolig stridt/rett og sterkt hår, og får ikke lagd krøller med normale krølltenger. I såfall varer de i max en time… 2. Finnes det forskjellige typer perm? Kan man feks. har permanente bølger bare, og ikke bittesmå brusete krøller? 3. Hva koster det med perm ca, kan man evt gjøre det hjemme? Håper virkelig på å få svar på disse spørsmålene! Ellers er det veldig gøy å følge med på bloggen din 🙂

  2. Hei! må selvfølgelig begynne med og fortelle hvilken fantastisk inspirasjon du er! Du er fantastisk..
   Jeg har ett spørsmål når det kommer til hvilken frisyre som passer til meg.. jeg skal til frisøren i slutten av uka.. Jeg har i mange år nå hatt den samme “kjedelige” frisyren.. halvlangt lysbrunt hår..
   Jeg har en ganske oval hodeform, er høy og smal.. etter å ha sett litt etter inspirasjon på nettet så har jeg funnet ut at jeg vil klippe meg ganske kort.. jeg tenkte meg noe, litt over skulderlengde.. og jeg har også planer om mange lyseblonde striper for og skape spill i håret..
   Spørsmålet mitt er rett og slett: burde jeg heller dip-dye håret mitt?.. jeg har ganske mørke røtter og det hadde vært veldig fint å kunne slippe nettopp det og måtte farge håret om og om igjen.. hvis jeg bestemmer meg får å gro håret mitt langt igjen, så vil jeg helst ha det så sunt som mulig.. å slippe det med farging og styr og stell..
   Jeg skal selvfølgelig spørre frisøren min om hva hun synes.. men en mening fra deg ville virkelig betydd mye!!
   Camilla, 23 år, Oslo.

  3. Camilla N.: Hei 🙂 Ja, det er så vanskelig å gi en anbefaling når jeg ikke kan se deg;) Men, en ombre-look kan være fint og veldig lettvindt siden du er mørk i røttene fra før! Eller en mer moderne vesjon av ombre-fargene, hvor det er mørkere under også. Da er det nesten som du får ny farge hver gang du setter håret opp, eller fletter det 😉 Forandring fryder!!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg