VELG FUKTIGHET!


Er håret ditt eletrisk, sprøtt, tørt og glanssløst?
Velg fuktighet ved neste produktkjøp. Redken sin shampo, balsam og kur er fantastisk til hår som er tørt og glansløst. Shampoen skummer godt og balsamen får håret til å bli silkemykt, uten en eneste floke!
Fuktighetsprodukter hjelper til med å glatte ut og lukke skjellaget slik at lyset blir bedre reflektert- derav glansen.
Du finner produktene HER om du ønsker å prøve til høsten 😉

Mitt hår er både farget og bleket. Det betyr at jeg trenger både proteiner (for å bygge håret opp på innsiden) og fuktighet for å jobbe mer med utsiden.
Jeg bytter på kurer og shampo for å få maksimalt utbytte.


annonse

3 kommentarer
  1. Vet du om en noen bra gjennoppbyggende sjampo og balsam? jeg har drevet og herjet rundt med håret mitt, farget det massevis. gått fra blond til mørkebrunt, og tilbake. og fra blondt til svart, og holder nå på å bli blond igjen. trenger noen gode produkter hvis jeg vil bevare håret mitt for å si det sånn 🙂

  2. Jeg har brukt MoroccanOil (fuktighetsshampooen) en stund nå, og liker den veldig godt, men vil gjerne ha noe å bytte mellom (slik at håret ikke blir mettet på en type shampoo). Kan denne være et alternativ? OG… hvor viktig er det at shampoo og balsam er av samme merke og type? (Jeg har en stor flaske av Wella SP hydrate balsam jeg har brukt sammen med MOroccanOil, men jeg liker ikke den så veldig godt.)
   Du er herlig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg