HOLDER URENHETENE BORTE!


Dette er rensen og tonicen jeg bruker morgen og kveld. Active pureness skal gi en klar og ren hud og holde urenhetene borte.
Lukter god og konsistensen på rensen er tykk og deilig. Tonicen påfører jeg en bommulspad før jeg stryker den over huden. Den tar med seg siste rest fra makeup, oppretter hudens ph-balanse og tilfører fuktighet.

Jeg skal gå jevnlig til Benedikte på wahwah skin trim studio, xhibition fremover for å forberede huden på høst/vinter. Bruker også krem med masse fuktighet fra comfort zone!
Den trekker raskt inn i huden og er et must på badehyllen denne sesongen.

annonse

4 kommentarer
  1. Hei Sølvi! Jeg har akkurat begynt på Norsk frisørskole i Oslo og stusser litt over noe. Kjære Elisabet mener nemlig at Tigi produkter bare er parfyme og vann, men jeg vet at du leeenge har anbefalt produktene derfra? Dere er jo innenfor samme skole, så dette var litt rart 🙂 Er Tigi bra, eller dårlig?

  2. Hei ! Jeg har fått håret mitt blondt/lyse lyse brun. Og jeg hadde helt mørkebrunt, og det er ganske slitt no. Men jeg kledde best mørkt hår, og jeg lurer på om viss jeg farger det mørkt igjen hos frisøren om det noen gang går an til og få det lyst igjen? f.eks om 1 år farge det lyst igjen?
   tror du det hadde gått?
   Håret mitt er jo ganske ødlagt da, og jeg bruker exstensions.
   Håper virkelig på svar <3

  3. Åh, ble jeg lettet! Jeg har jo 6 store 750 ml flasker stående på badet mitt, elsker de 🙂 Takk 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg