HAIR TALK


Mange av dere spør om hair talk extensions og jeg tenkte å skrive et innlegg om dette . – Dette er info jeg har funnet på hair talk sine egne sider HER
Hair Talk håret

En av de største fordelene med Hair Talk er den unike hår kvaliteten. Hair Talk er laget av 100 % ekte remy hår spesielt utvalgt til det nordeuropeiske markedet.

Hair Talk er produsert av Arcos, en produsent i Tyskland som i tiår har laget hårerstatninger, parykker, lim og teip. De er eksperter hår og lim.

Derfor kan vi nå tilby Norge et helt nytt hair extension system av høyeste kvalitet.

Hair Talk håret er 100 % ubehandlet. – Dette er unikt i markedet.

At håret er ubehandlet vil si at skjellaget er inntakt på hvert eneste hårstrå slik ditt eget hår har, og at det vil holde seg i topp stand måned etter måned hvis det blir tilført riktige produkter og stelt pent med. Noen folk er så flinke til å stelle håret sitt riktig at de kan bruke det samme håret i nesten ett år, men selvsagt finnes det noen tilfeller av mennesker som bruker feil produkter og ikke steller pent med det, slik at levetiden har blitt redusert til noen få måneder.

Bruk av riktige produkter er livsviktig for resultatet, utseendet og levetiden til håret.

Derfor er det utviklet en tilhørende produkt serie som er spesielt utviklet til nettopp den hårkvaliteten Hair Talk er. Brukes andre produkter enn disse, kan vi ikke garantere holdbarheten på dine extensions.

Håret må ikke tilføres silikon baserte pleieprodukter, da dette vil legge seg som et belegg utenpå hårstråene og hindre at fuktigheten kommer inn og opprettholder kvaliteten på håret.

Siden hair talk er 100 % ekte hår, tar det varmebehandling og styling veldig lett.
Sletting og krølling for eksempel, går lekende lett og holder seg hele kvelden.

Vakrere og mer naturlig hair extensions skal du lette lenge etter. Selv ikke en ekspert vil kunne se at det er extensions.

Farger

Hair Talk extensions kommer i 21 fantastiske fargenyanser. Tressene er så tynne at ved å sette to forskjellige farger i samme “sandwich” kan du få til alle fargemiks som finnes.
Noen spør om de kan farge og bleke eller farge extension håret, og til det må jeg si at det under ingen omstendigheter er det anbefalt å gjøre noe slikt da håret allerede er preparert. En slik prosess vil bare skade håret og ødelegge kvaliteten.
Men det er ingen hindring, fordi hvis man tar to forskjellige farger og blander de i samme “sandwich”, dannes en ny farge fordi tressene er så tynne som de er og blander seg med ditt eget hår. Der vanlig punktextensions kun vil danne stripe effekt (“spagetti hår”) ved å blande farger, blir effekten ved Hair Talk utrolig naturlig. Hair Talk blender seg florlett inn i ditt eget hår uten at det “strimler” seg.


annonse

12 kommentarer

Siste innlegg