NEW MASCARA!

Følger dere bloggen jevnlig har dere sett min mascara-guide, og andre sporadiske innkjøp av mascaraer. Jeg er ganske så kresen på dette området, men merker også at det har mye med hva en er vant med å bruke. Elsker store koster som gir mye farger og gjør vippene lengre og fyldigere.

Jeg har nå  testet 2 nye mascaraer fra the balm. – The body builder og tall, dark and handsome.
Ønsker du å kjøpe en av de får du rabatt på 25%  KODEN ER : uvy5p


Som du ser er kosten stor og god. Den gir mye farge og er veldig god til å separere vippene med! Vannavstøtende og drysser ikke.
Du finner den HER  Denne likte jeg best;) Men, som sagt ,- så har det nok litt med vanen å gjøre. Elsker store koster!
Den dekker godt og er lett å vaske bort om kvelden. Det synes jeg er veldig greit.. At en ikke trenger å gnikke seg rød for å fjerne makeupen!
KODEN ER : uvy5p for 25% i rabatt


Tall, dark and handsome – Kosten er smalere og gir mye farge. Den er lett å påføre og separerer vippene godt. Den er vannavsøtende og parabenfri.
Jeg fikk naturlige og lange vipper;)
Den finner du HER
KODEN ER : uvy5p for 25% i rabatt.


annonse

6 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Jeg har ganske langt hår (ca. til midt på ryggen) som er nokså tykt (mange tynne hårsrtå, men har MANGE av de). Jeg har en lys brun/mørk blond farge på håret opprinnelig, men har stripet det lyst. Nå er jeg trøtt og lei etterveksten, og det er dyrt å holde som student også, så jeg tenkte jeg ville prøve å farge det mørkere i bunn og fade fargen litt ut i mine opprinnelige striper slik at etterveksten ikke blir SÅ synlig, om du forstår. Siden jeg flyttet til Bergen, har jeg gått til dada hairstudio, siden disse har godt tilbud på juniorfrisører, som jo er mye billigere. Men da jeg var innom for å bestille time i dag (til det jeg ønsker å gjøre) ble jeg tvilsom på om jeg vil ordne håret mitt hos de denne gangen. (jeg snakket med en “skikkelig” frisør, altså ikke junior) men det virket ikke som hun forsto meg helt når jeg forklarte hva jeg ville.. og til slutt sa hun at jeg fortsatt ville få ettervekst selv om jeg farget det mørkere. (Det forstår jo jeg også, selv om jeg ikke er frisør, men den vil jo bli mindre tydelig enn med lyyyse striper i et noe lunde mørkt hår?!) Til slutt frarådet hun meg det jeg egentlig ønsket meg, og foreslo å legge mørke striper oppe og litt kaldere lyse nede..? så her kommer spørsmålene:
   1) dette hørtes litt avansert ut, tror du, som er lærer for frisørstudenter at dette er noe en junior vil klare å gjøre fint?
   2) hva er prisen på noe slikt hos dere på think? (i tillegg til stuss?)
   3) hva ville du anbefale meg å gjøre med håret mitt for en smart løsning? 🙂
   På forhånd, takk for svar!
   Christina

  2. Christina: Du er mørk i din egen farge? – 1) Joda, jeg tror det skal går bra.
   2) Jeg jobber ikke lengre på Think så da må du ringe;) Nikita — Nesten umulig å si en pris siden du har mengde + lengder . Vi tar betalt for fargen vi bruker.
   😉

  3. Ja, jeg er mørk i min egen farge. Ikke mørkebrunt, men ikke mørkeblondt heller.. Har du noen god ide til hva du ville gjort med håret hvis du var meg?
   Hvor jobber du nå?

  4. Hei Sølvi 🙂
   Den neglelakken du har på deg på disse bildene var nydelig 🙂
   Husker du hvilken farge den er? Har så lyst å investere i en OPI neglelakk
   i en fin rosafarge som ikke er for knæsj liksom. Den du har her hadde vært
   perfekt 🙂 Håper du kan svare meg 🙂
   Klem fra Vea 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg