10 TIPS TIL DEG SOM ØNSKER STORE KRØLLER!

1 – Du kan ikke ta permanent og få krøller som dette. Vi har ikke store nok ruller, på et langt hår vil det strekkes og det er svært vanskelig å få permanentoljen jevnt over på hele håret (om du likevel velger små ruller).
2- Nyvasket hår er vanskeligere å krølle enn hår som er 1 -2  dager gammelt. Velger du likevel å vaske det, bør du bruke minst mulig balsam – evt. bare i tuppene. Vent med kur til neste gang, med mindre du har en volumkur. Bruk skum og volumspray før føning.
3- Bruk varmebeskyttende spray med hold i om du velger en stor krølltang. Dette fungerer bra og du kan spraye en hårspray over til slutt når alt håret er ferdig.
4- La håret bli helt kaldt før du beveger på krøllen. Håret former seg ved varme og trekker du i krøllen mens den er lunken vil krøllen bli slappere.
5- Varmruller er genialt! Sliter mindre enn en krølltang og du kan gjøre andre ting mens de blir kalde. Spray gjerne litt saltvannsspray eller volumspray i håret før du ruller opp for at det skal holde. Her bør håret være tørt i utg.punkt for så å bli fuktet med sprayen. IKKE bruk vanlig hårspray, med mindre du ønsker stive krøller som ikke kan beveges.
6- Ønsker du volum er det lurt å tupere eller kreppe bunnen FØR du krøller håret.
7 – Hårolje, ovendrevet bruk av glansspray og fuktighet kan gjøre at krøllene blir slappe og sklir ut. Fuktighet/vann åpner bindingene i håret.
8- Ikke ta i håret hele tiden! Du trenger ikke rette og løfte på håret hvert eneste minutt. (dette ser jeg svært ofte!) Bruk heller litt tid på fixing før du går ut døren og la hårspray og tupering holde det på plass.
9 – Har du veldig langt hår vil en sterk og god hårspray være en god investering. Håret skal kunne svinges fra side til side, så pass på at det ikke blir for stivt.
10- Krølltang, syl, varmruller – uansett hva du velger så ser det ikke særlig pent ut om du har slitte tupper og en utvasket farge. Ta vare på håret med gode produkter, varmebeskyttelse og regelmessige frisørbesøk.

Siste innlegg