VIL DU BLI FRISØR/ STYLIST?

Vi har akkurat startet nytt kull på Norsk frisørskole og vi har startet inntak til januar! Vi tilbyr en 5mnd lang utdanning med opplæring i frisørfagene , samt tilbyr kurs i negler og makeup. Jeg gikk selv på denne skolen og stortrivdes! Vi har skole i Bodø, Trondheim, Oslo, Bergen og Sandnes.
Les mer om skolen og inntak HER – ved spørsmål om skolen, send mail til [email protected]

  1. Hei! Jeg lurte på en ting ang. den populære ombre looken som er om dagen. Jeg har fryktelig lyst på den, men jeg har dessverre ikke penger til å gå til frisøren, anbefaler du å farge det eller bleke håret og hvilket merke ville du anbefalt at jeg bruker? Et merke som en kan kjøpe på H&M, Cubus etc.. Jeg har farget mørkebrunt hår, og har alltid vært brunette 🙂

  2. Dere må søke jenter og gutter. Jeg begynte ved Norsk Frisørskole nå 14 august. Det er kjempe kjekt! Lenge siden jeg har gledet meg til å stå opp tidlig om morningen for å gå på skolen, men nå gjør jeg virkelig det. Det er et kanon bra miljø på skolen og lærerne er såå flink. Man lærer mye og fort! Vi går grundig gjennom pensum så ikke stress med at det er mye å lære på kort tid.
   Hilsen en kjempe fornøyd elev ved Norsk frisørskole i Bergen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg