NY TIL HØSTEN!


Flere som er klar for en forandring til høsten?
Hva med en mørkere farge? – Jeg kommer nok til å bruke en minicolor for å bli noen toner mørkere.. Jeg bruker en 6`er i bunn og 7-8-9 i lengdene. Denne gangen bruker jeg nok en 6èr i lengdene også. Kanskje litt Ombre`.. vi får se hva det blir til.

Her er et par viktige tips til dere blondiner som ønsker en mørkere farge.
– Gjør dette hos frisøren! For å få en fin brunfarge må det forpigmenteres. Dette gjør at fargen holder lengre + ikke blir matt og grønt.
– Finn en brunfarge som kler dine egne farger. Dette skal frisøren kunne se og diskutere sammen med deg. Det er ikke så lett å skape en kald brunfarge når håret må forpigmenteres, dette fordi vi bruker rødt, oransje og gult for å skape en brunfarge. Du kan evt ta en minicolor over for å gjøre den kaldere.
– Skjellaget i et lyst hår er åpent, spesielt om det er bleket. Fargen vi bruker vil trenge inn forbi skjellaget og så lukker vi det med etterbehandling. Det som er viktig er at du fortsetter med fargebevarende produkter og kurer det godt for å lukke skjellaget. Fargen vil altså lettere slippe / gli ut om skjellaget ikke blir lukket.

Her er noen go`biter for farget hår!
wella-professional-brilliance-leave-in-balm--150-ml
Leave in balsam fra wella HER

kérastase-ref-bain-miroir-1--250-ml
Kerastase har mange gode fargebevarende produkter. Shampo HER
redken-color-extend-rich-recovery--250ml

 Fantastisk kur fra Redken HER

annonsebasert

10 kommentarer
  1. Jeg farget håret mørkere i går, hos frisør- hadde helt hvit hår med 4cm ettervekst og gikk til frisøren for å farge håret tilnærmet min naturlige farge. jeg måtte sitte leeenge med fargen i håret, så brukte hun en minicolour også fikk jeg en med hjem for å vedlikeholde fargen, som kommer til å blekne etterhvert. resultatet ble en kjempefin kald mørkeblond farge og jeg fikk en ny time om noen uker for å farge det på nytt -og legge inn noen lysere effekter slik at det tilslutt blir Witney Port inspirert 😀 nydelig jobb gjort hos BECH frisør i Bodø 🙂

  2. Hei sølvi 🙂
   Har vært blondt i 6-7 år nå.. og har aldri vært mørk, men føler meg klar til å bli litt mørkere, fordi om jeg er liv redd og har tenkt på dette leenge. hvilken farge har du i håret ditt når du er mørk på bildene? Føler jegkan huske du skrev at du hadde farget deg med Wella sine farger (?) selv jobber jeg også i Nikita og bruker wella sine farger.

  3. Hvilken farge har du i håret under innlegget “enkelt hverdagshår”? Mørk farge under og lys på toppen?

  4. Hei! Jeg er en student i Oslo, så er på utkikk etter billig klipp, vet du når de eventuelt begynner med kunder på frisørskolen i Oslo? eller trenger modeller, sier ikke nei til farging heller!

  5. elsker fargen på det øverste bildet. kan du skrive hvilen farger det er brukt i håret ditt og merke? er blond selv og vuderer brunette nå som det er høst!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg