Hvilepuls igjen!


Det er så ubeskrivelig godt med en pause i hverdagen!! En pause hvor Benedikte på wahwah skin trim studio gjør underverker med huden min. Jeg forstår at det er vanskelig å få time hos henne, så jeg booker ny med en gang jeg er ferdig, hehe. Det er ikke bare å velge å vrake der – dette er en travel dame med mange faste kunder. Det beste med å gå til hudpleier må være massasjen, de gode luktene og at jeg bare må ligge helt stille mens noen gjør meg freshere! Det er vel litt likt frisør-besøket på mange måter, så jeg kan lett trekke paraleller fra dette til mitt eget yrke.  Utrolig, utrolig deilig!  
Det er nok ikke ofte jeg har hvilepuls, men  – har sovnet flere ganger hos Benedikte, så hun kan dette med å få en til å slappe helt av! 

I dag fikk jeg en ansiktsbehandling med en beroligende maske. Vi var enige om at huden min har blitt bedre i det siste (LES HER om mirakelserumet)
Jeg skal likevel bruke maske og spot treatment-serumet fra pevonia noen ganger i uken.  

Ikke like behagelig med hjemmespa, men her bruker jeg altså mud-masken fra comfort zone som er perfekt til deg som ønsker mindre porer/urenheter.
Tynt lag -svært drøy i bruk, så denne har du i evigheter!

Og hva hvilkepulsen min er…? – se her 😉

annonse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg