EN LEPPESTIFT!

Jeg har dem i utallige farger, men bruker dem mest til fest. Hvorfor ikke også på en hverdag? Jeg glemmer det..
Det finnes jo så mage fine farger;) – Mine favoritter er lyse rosa, nude og fersken. Til høsten kommer sterkere farger og gjerne plumme. 
Kanskje vi får teste det også..? 
Jeg skal i hvertfall bli flinkere til å variere hverdagsmakeupen min fremover. 

10 kommentarer
  1. Freshe leppestifter! 🙂
   Har et spørsmål angående hår: Jeg har blondt hår som er blitt veldig slitt i sommerferien – frisøren nevnte før sommerferien at jeg kunne ta glansvask for å tone ned blondfargen, så det ikke er hvitt og knusktørt. Er dette riktig?
   Jeg skal til Hellas på torsdag, og tenkte å dra og ta en god hårkur hvertfall. Men hvis vi tar glansvask også, blir dette ødelagt med en gang det kommer i solen og vannet igjen?

  2. hei! jeg må først si at jeg elsker videobloggene dine, synst du er kjempe kul å flink!! jeg lurer litt på en ting. Jeg har nå blondt hår, og vurderer å farge håret under brunt, vansklig å forklare , men liksom det håret som henger ned, innerst, så når jeg henger det opp i hestehale, er halve håret brunt, og halve håret blondt. Er det fint egentlig, eller er det ut? ..for husket det var veldig populært for noen år tilbake 🙂

  3. Heihei,
   Jeg har dipdyet håret mitt blondt men det har dessverre blitt oransje. Jeg har bleket det TRE ganger nå og det er forsatt ikke ”platina-blondt” på tuppene slik jeg vil ha det. Hvor masse vil det koste på en salong sånn ca, og farge det blondt? Jeg vil ha det sånn på en måte: http://nettenestea.com/?p=33800 Jeg har mørkt/svart hår til vanlig. Hadde blitt overlykkelig for svar! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg