MASCARA GUIDE


Jeg er på evig jakt etter den perfekte mascara og har enda ikke funnet den.. 
Synes alle er gode i starten, men etter en ukes bruk er jeg misfornøyd. De blir tørre, vanskeligere å bruke, vaskes ikke skikkelig av selv med makeupfjerner osv..

Her er noen jeg har testet på min vei. Gir dem terningkast;)

 
Første gang jeg testet denne ble jeg overbegeistret! MEN, etter en tids bruk ser jeg at jeg bruker lengre tid på å vaske den av enn å få den på. 
Hva er det den inneholder som gjør at den ikke går bort fra huden når en vasker den bort? Hehe, alt for liten tålmodighet til å drive med dette, så denne brukes nå som reserve i vesken.
Terningkast: 3/4
 
Glo minerals sin waterresistant mascara er en av de bedre jeg har prøvd. Gir mye farge og separerer vippene godt. Men, jeg er fan av store, gode koster .. 
Den inneholder også pleiestoffer, så jeg gir denne 5 .
 
Zoom lash fra mac. 
4
 
En av de bedre mascaraene fra mac. Men, synes den fort ble tørr i forhold til andre mascaraer derfra..
Elsker kosten 😉  4/5
 
Dette var min favoritt lenge, så tror nesten jeg må kjøpe den igjen! 
Stor kost, separerer godt og gir mye farge.
Terningkast : 5
 
God kost, men må ta på mange ganger for å få dekket vippene. Lett å vaske bort.
4

Hvilken favoritt har du?

28 kommentarer
  1. Jeg bruker en mascara fra the body shop! Kjempe god, gir god farge, og lett å få bort! Tar bare litt tid før den tørker. Men det gjør meg ingenting. I tillegg så er den ikke testet på dyr! 🙂

  2. Jeg har prøvd omtrent alle maskaraer, da jeg jobber med det. Dior Exstase er utrolig god! Gir masse volum, lengde og separerer godt. Ellers har Sumptous Exteme fra Estée Lauder vunnet flere best i test, og er også veldig god. Lancome sin l´extreme er også god 🙂 Og YSL sin maskara for volum er veldig god de første ukene, men tørker dessverre litt raskt ut. Jeg hadde satset på Dior eller Estée Lauder sin 😉

  3. Jeg har vært fan i mange år av cliniqe high impact mascara. Et lite tips er å kjøpe sample størrelser fra ebay, jeg kjøpte nettopp inn 10 stk til 30 $. Da når man å bruke de opp før de blir tørre.

  4. Jeg har den nedeste c:
   Kosten blir litt rar etter hvert men fant ut at hvis jeg renser kosten aka tørker bort alt med papri så blir den som ny igjen neste gang jeg bruker den (:

  5. Jeg anbefaler Helena Rubinstein mascaraene.. de beste jeg har prøv i vertfall. kan selvsagt bli tørre de også. men for meg er det viktig at maskaraen ikke er for våt!

  6. Mascaraen jeg kjøper igjen og igjen er maybelline’s great lash. Selv om den ikke er vannfast tåler den en sprut – den kan også fås i vannfast, men har ikke prøvd denne. Lett å påføre og klumper ikke. Har lest at de har brukt den samme oppskriften i 40 år! Og den har alltid vært like populær 🙂

  7. Hvor er Dior mascaraen kjøpt, og er den dyr? Fikk lyst å prøve 🙂 Har selv den gule, og den synes jeg klumper seg litt sammen og at man må påføre så mange ganger.

  8. Anbefaler Mary Kay sin “lash love” mascara. Ganske lav pris, og den er verdt hver krone! Den gir lange og fyldige vipper med en gang, men man kan legge på mange lag dersom man ønsker skikkelig “wow-effekt”. Den finnes i både svart, mørkebrun og brun, og vannfast og ikke vannfast.
   Clinique sine mascaraer er også veldig gode, men Mary Kay er absolutt favoritten! 🙂

  9. du burde prøve youngblood sin blackout mascara! den er kjempe god. selger disse produktene på salongen å ble positivt overasket av dem!

  10. Jeg har brukt Sumptous Exteme fra Estée Lauder i en lang periode nå, og dette er vertfall den beste jeg noen gang har vert borti! Vet den har vunnet ‘best i test’ hos TV2 også. Jeg syntes vertfall denne er ekstremt god! Gir BRA lengde OG volum! Det eneste jeg vil kikke litt på er at den tørker litt seint, men ellers er den både lett å påføre og ikke minst få av! Mange klager på at børsten er for stor, men dette syntes jeg går heeelt fint. Børsten er smalest i tuppen og blir breiere nedover, og den smale enden gjør den utrolig god til å legge på innerst i øyekrokene!
   Det jeg legger størst vekt på når jeg skal ha en maskara er at den skal kunne vaskes lett av med bare varmt vann, og at den ikke skal drøsse, og da er denne perfekt! 🙂
   Jeg bruker også primeren fra samme merket, da denne er et MUST, da lengden og volumet blir ENDA bedre!!! 🙂 Fantastisk!

  11. Maxfactor experience mascaraen er en favoritt! Må si jeg elsker gummi børstene siden jeg har tette vipper, og gummi børster er bedre til å separere med (: Anbefaler virkelig å prøve den!

  12. anbefaler Dior sin mascara som heter Diorshow iconic.. slet med å finne den perfekte mascaraen selv, men nå har jeg endelig funnet den!!

  13. Estee Lauder Sumptous Extreme !! Stor og god børste og holder lenge uten å bli tørr. Brukt den i evigheter!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg