HUSK PLEIE TIL HÅRET I SOMMER!!


Jeg hadde med både shampo, balsam og leave in da jeg var på ferie! Uunværlige produkter;)
Produktene kan du bruke til høsten også, de er fulle av næring og pleie til håret, så du trenger ikke spare dem til neste sommer. 
wella-system-professional-sun-uv-spray--125-ml 
Dette er en fantastisk spray som sørger for å beskytte håret ditt når du er i solen. Et produkt som er spesielt bra å bruke for deg med tørt eller farget hår for å skåne håret mot sterk sol. 
HER
wella-system-professional-after-sun-conditioner--200-ml 
wella-system-professional-after-sun-shampoo--250-ml 
Shampoo som skånsomt renser håret etter eksponering i solen. Gir ekstra fuktighet og beskyttelse og inneholder UV-filter. 
HER

Annonse

  1. Heia! Jeg var å skulle farge nedre del av håret/tuppene mine blonde isted, og etter hun var ferdig tok hun sånn blå/lille skyll på det for at det ikke skulle bli oransje/gult. Nå er håret mitt HELT GRÅTT og jeg ser IKKE ut. det ser virkelig ikke fint/kult ut! Det viser i tillegg ekstra godt fordi at jeg har ett liite oransje sjær i håret pga avfarging ifjor, og det er enda varme toner i håret mitt.. så grått hår passer virkelig ikke inn! Jeg vil bare ha en blond farge for å få “ombre” effekten.
   Spørsmålet mitt er om en glansvask hjelper på dette? for da kommer jeg til å gå tilbake å kreve at det blir gjort, for jeg kan ikke gå med halve håret helt varmt og resten HELT kaldt..!!!
   Værsåsnill svaaar, er helt desperaat!!

  2. Håret mitt ble også utroolig slitt og nesten tyggis, så når jeg kom hjem klipte moren min (hun har vært frisør en gang i tiden) ca 2 cm av håret mitt.. kjøpte en protein/gjennoppbyggende hårkur fra Redken som jeg har i håret og kommer til å sove med…

  3. Heihei! Jeg lurer på en ting. Jeg trener generelt hver dag, og må vaske håret mitt hver gang jeg trener. Men det er jo ikke bra for håret mitt! Hva skal jeg da gjøre? Er det sant at håret blir mye mere slitt av å vaske håret hver dag? Har ganske så normalt hår.
   Hilsen Astrid! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg