Sommerens heteste festfrisyrer!

=
Sommertid betyr festtid, enten det er snakk om bryllup, sommerfesten på jobb, bytur med venninnene eller grillfest i hagen.
– Lær deg enkle teknikker som gjør den store forskjellen!

Se steg for steg – veiledning til flere frisyrer HER  

  1. Hei Solvi!
   Jeg har et spørsmål. Jeg lurte på om kan jeg farge håret og ta Brazilian Keratin Treatment sammedag etter hverandre. Hva synes du om Brazilian Keratin Treatment?

  2. Hei 🙂 Jeg har et spørsmål jeg virkelig håper du kan svare meg på. Jeg hadde hår til under puppene, klipte meg kort til over skuldrene.. Jeg hadde dybde 5 FØR frisøren begynte med bleking. Planen var å bli helt hvit. De bleket håret mitt hele 3 ganger med 12%, jeg var selvfølgelig gul,orange OG hvit. Jeg klarte ikke mer av det, så jeg dro til en annen frisør for å fargelitt mørkere. Da var såklart håret mitt så ødlagt at det såvidt tok farge på runde nr2. Håret mitt er veldig ”frizzy” nå, å ser IKKE bra ut med mindre det glattes ut med en helt boks med varmebeskyttende. Jeg kurer så å si hver gangg jeg vasker håret nå, men synes ikke det blir særlig bedre. (ca 2-3 uker siden forvandlingen) Jeg lurer med dette på:
   – GOD shampo og balsam for ekstremt slitt hår? Bruker sexy hair.
   – GOD kur? bruker maroccan oil nå, ikke såå fornøyd.
   – Kommer håret mitt noen gang til å bli friskt igjen? Vil det ta farge som vanlig å bli like langt som det var?
   Håper på svar. Desperat her. Savner håret mitt så inderlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg