1. Er Tigi sin “frisky scrunching gel” fra Catwalk en saltvannspray? Jeg føler den har samme effekt, men den er litt.. klissete? : )

  2. Jeg har brunt til mørkebrunt hår, og vurderer å få dip dye. Men da må jeg jo bleke. Vil det slite ekstremt mye på håret mitt, eller kan jeg gjøre det likevel? Syns det er så utroolig fint!
   Vurderer også å fargebleke håret mitt til noe alà det du har. Mørkeblondlysebrun med striper slik at det blir litt blandet farge. Også få dip dye i det. Men er det en alt for stor prosess? Håret mitt er kjempefint nå, og ikke spessielt slitt. Sparer også til å få enda litt lengre hår, så har ikke lyst til å ende opp med å måtte klippe av alt jeg har spart de siste to årene.

  3. Enkle og kule tips til flette oppsett.
   Har du en idee om hva slags oppsett jeg kan ha til clip on extensions?

  4. Får aldri til den videofrisyren nr 4 der /=
   Siden gikk så fort at e ikke heilt får md meg alt der. den så fin <3

  5. Jeg har utrolig lyst til å teste ut den video nr 1, med fargingen i tuppene…
   Jeg bor i Bergen, og vet ikke helt hvor jeg kan få kjøpt color bugs’ene til Kevin murphy… Vet du hvor jeg kan få kjøpt det, og hvor mye det koster??

  6. jeg har prøvd øyenskygge-dip dye metoden, men så kom jeg på en ny metode: nemlig konditorfarge! det fungerer helt sykt bra! har det faktik i håret mitt akkurat nå 🙂 det er litt grisete men jeg synest det e litt bedre enn øyenskygge metoden, siden det smitter ikke av, og håret føles ikke fullt så skittent 🙂

  7. Ok, takk for svaret 🙂
   Men jeg har skjekket litt og jeg tror de koster rundt 170 kr… Jeg kan skjekke på think, men jeg tror kanskje at fame har den også… de har kevin murphy produkter 🙂
   Ha en fin dag <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg