Hår til fest!


Krepp i bunn og krøllet med varmruller. 
Bruker fingrene for å myke dem opp. Volumspray før jeg ruller opp varmrullene, hårspray helt til slutt!

5 kommentarer
  1. Hei, jeg har veldig stygt krøllete hår. Det er litt lengre enn skuldrene mine, og krøllene står bare til alle kanter så jeg ender opp med å rette det ut hele tiden.. Så jeg holder på å lete etter en stylingkrem som kanskje hjelper litt. Har du noen tips? 🙂 Ps: Liker bloggen din veldig godt!!

  2. Nydelig hårfarve, alltid ønsket meg slik. Hva heter den å hva sier jeg til frisøren? jeg ønsker å ha clips, men det er så vanskelig å få bestille i slik farve?
   kan du gi meg oppskriften på fargene du har i håret på det bildet oppforbi der du skriver info om deg selv?
   Har du en god saltvannspray så gir et sexy fint hår uten å fette håret?
   mvh PIA:)

  3. Sinnsykt pent, du eier! Men jeg skjønner ikke greia med hårolje .. altså, jeg vet hva det er og alt sånn, men jepp ..
   Man har først i shampoo også balsam og noen bruker hårkur skal man da ta i hårolja etter det igjen, eller hæææ? Skjønner ikke greia med det så håper du som frisør kan forklare. Og skal man bruke hårolje itillegg til hårkur hver gang man dusjer osv.? Tenker å kjøpe moroccain oil.

  4. Trenger tips til leave-in spray/kur som jeg skal ha med til syden? Med solbeskyttelse? 🙂 Spør liksågodt eksperten før jeg går rundt å leiter på alle salongene der bare halvparten vet hva de prater om..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg