EASY HAIR

I dag blir det verdens enkleste hår.
Vasket med renseshampo og shu uemura hårkur , før jeg fønte det på catwalk sin styling cream. Litt Alexander Sprekenhus olje i tuppene. 
Lett hold i kremen, og siden jeg ikke har en eneste krøll i håret mitt, er det veldig enkelt å føne.

For å slippe nå vaske håret er det lurt å ikke bruke balsam eller kur i bunnen. – Saltvannsspray, volumprodukter som løfter håret fra hodebunnen kan også hjelpe.
+ En tørrshampo er også til god hjelp, men vil ikke erstatte en vask;)

Forresten, Nikita hair på glassmagasinet i Oslo trenger lærlinger! Løp inn med søknad og snakk med daglig leder Eli Elisabeth!

11 kommentarer
  1. Hei!
   Trenger man ikke å bruke balsam etter at man har tatt kur? Jeg bruker kerastase sine hårkurer, og det står ingenting om at man skal bruke balsam etter disse.. kunne vært litt tidsbesparende i såfall!
   Tusen takk for en fin-fin blogg!

  2. Hvilken renseshampoo bruker du, og liker best?
   Liker bloggen din, og du er flink til å oppdatere ofte, selv om til og med har to blogger! 🙂

  3. Hei! har du noen tips til hvordan man kan sette opp halvlangt hår på en annen måte enn bare hestehale? har sett på de videoene du har lagt ut, men har dessverre akkurat for kort hår til å få det til :/ håret mitt er også ganske glatt så er ikke det enkleste å gjøre noe med!

  4. Heii!
   Lest bloggen din en stund nå, såå mye bra tips til hårfrisyrer og slikt ! blir skikkelig inspirert 🙂
   Jeg farget i vinter håret mitt mørkebrunt, hadde veldig blond hår fra tidligere. Nå har jeg skikkelig lyst å bli blond igjen, og lurer på om du kan gi meg litt tips om hvordan jeg kan gjøre det på best mulig måte? Tenkte å gjøre det til frisøren, men har ganske langt og veldig tykt hår (ned til navelen), så det blir kostende så mye 🙁 tenkte ta avfargning først, og deretter stripe det til jeg får den fargen jeg vil ha. Er det en bra måte å gjøre det på? er klar over at det kommer til å bli slitt, og lurer derfor på om jeg bør kure det før/under/etter?
   hååper du kan hjelpe meg! 🙂 har søkt litt over alt på nettet, men tør ikke stole på alt, ettersom alle har så ulike erfaringer med ditt og datt :S

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg