Spørsmål & svar!


Foto: Hanne C. Olsen
Makeup: Ragnhild Vierdal
Hår&styling: Sølvi Bjørnevoll
Modell: Amanda Ward

I det siste har jeg fårr en haug med spm. om hvordan farge og bleke håret selv. Dette er noe jeg absolutt ikke anbefaler at dere holder på med selv hjemme. Selve fargeteorien er et stort kapittel på frisørskolen og du skal ha tungen bent i munnen for å velge riktig farge , type, og vannstoff for å få det riktige og beste resultatet.
Fargene du får kjøpt i butikk er type ” one size fits all”.. 

Her kommer noen spm. og svar fra kommentarfeltet.

Jeg har stripet håret mitt etter at jeg hadde hatt det brunt veldig lenge. Nå vil jeg bli helt blond igjen, foruten å bli gul. Går det an og bleke håret først, så farge det i en naturlig blondfarge? Setter STOR pris på om du kan svare :  
Ja, det kan gå , – men du bør ikke bruke en permanent farge da håret allerede er åpent og du ikke vil skade håret noe mer enn nødvendig. Du må også finne komplimentærfargen til den fargen du fikk etter blekingen. Mitt råd: Gjør det hos en frisør / lærling eller på en frisørskole!! Dette blir sjeldent bra hjemme og er vanskelig for en frisør å ordne opp i..  + Det sliter på håret!

Hei! Tenkte jeg skulle prøve en glansvask på håret mitt for å få en litt kaldere og lysere farge. Er veldig lenge siden jeg har tatt lyse striper hos frisør, og håret mitt er mellom-blondt med gyllen tone nå. Har du noen gode tips ang glansvask? Og hvilken glansvask som er verdt å prøve? Kan man gå på en smell og håret blir gult når man prøver en glansvask? 
Hei, når du sier glansvask -hva mener du da? Jeg vet at kunder kaller all farge glansvask.. 😉  ” jeg brukte en glansvask fra butikken men den gikk aldri ut av håret mitt”.. 
Vel, da er det ikke glansvask men en permanent farge. En glansvask er en adderende farge og sitter seg ytterst i skjellaget. Den skal gi en mild farge og glans. Ønsker du store fargeforskjeller lysere/mørkere må du bruke minicolor eller permanent farge. En glansvask er nesten som en tynn, tynn strømpebukse. Du vil se gjennom det som ligger under. 
Wella selger color fresh som er en fin glansvask! Denne får du blant annet kjøpt i Nikita -salonger.  

Eg er mørkbrun i håret, ikkje naturlig men farga(naturligfarge er typisk kommunegrå/mellom blond ish) eg har eit stort ønske om å få ein farge på håret no til sommaren tilnerma din farge. eg lurer difor på om det er mulig? og korleis?
Det er mulig, ja! Ta med bilder til frisør , lettere å se hva du mener da 😉

Hvilken rettetang anbefaler du av alle du har prøvd nå? Hvem bruker du mest selv?
Min nye Corioliss med argan olje – anbefales og bruker den mest! 

Har du fått prøvd ut Kerastase Cristalliste? Nei , ikke enda!

Hvilken hårolje passer best til hår med finere/tynnere hår men mye hår?
Elsker Alexander Sprekenhaus sin hårolje som du finner HER 
alexander-sprekenhus-hair-styling-elixir-light--60-ml

Jeg skal reise til Tyrkia om 2 uker, og lurer på om du kan anbefale noen gode hårprodukter/hår”kreme” som er bra og lurt å ha med..?
Ja, dette kan jeg skrive et innlegg om ! 😉

Hvor er det du jobber nå? Er det mulig å få time hos deg?
Nikita Strandgaten. Ja, kanskje i august 😉 Ring salongen & hør!

Hva er ditt must have av alle produktene som finnes?
Hmm, vanskelig.. Er liksom litt av alt , men – saltvannsspray! –  Wella sin ocean spritz -lovelovelove!
wella-professional-ocean-spritz--150-ml
Du finner den HER 

Spiser du mm kollagen enda? Hvordan synes du den fungerer??
Nei, hehe.. Jeg måtte gi meg etter 3 dager..  Den smaker ikke noe, men jeg drikker ikke noe varmt og syntes den klumpet seg i saft og juice..

deler av innlegget er anonnsebasert

Siste innlegg