1. Hei. Elsker bloggen din. Har du vætt borti at noen har reagert på glo-minerals sitt pudder tidligere? Har blitt helt forferdelig i huden etter at jeg begynte på det.. Setter pris på svar.

  2. Hei Sølvi! 🙂 Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare meg på, da jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre.
   Jeg har drevet med hjemmefargning i mange år (4 – 5 år i hvert fall!). Jeg har farget håret i en helt mørk brun farge hele tiden, og ettersom jeg hadde manglende kunnsap om hårfargning tidligere, farget jeg hele håret mitt hver gang, silk at håret mitt er helt sort nå. Ettersom jeg er ganske mørk fra før, har jeg syntes denne fargen har vært helt grei og passet til ansiktet mitt, men da min naturlige hårfarge er lys brun blir det veldig fort en stygg ettervekst.
   Jeg har en venninne som er frisørlærling, og hun sier at ettersom håret mitt er så sunt som det er (har helt rett hår, så bruker aldri slettetang, heller ikke hårføner eller krølltang), så er det ikke noe problem for håret mitt med å ta en avfargning, for å så farge håret mitt i en brunfarge. Stemmer dette? Jeg er veldig flinkt til å ta vare på håret mitt. Kurer det med frisørprodukter (hårkuren fra Joico) 1 – 2 ganger i uken osv, men ettersom håret mitt er veldig langt, er jeg livredd for at det skal bli slitt og ødelagt. Hva ville du gjort om en kunde hadde kommet til deg med dette “problemet”? 🙂 Jeg ønsker ikke å bli blond, kun å få en brunfarge som er nærmere lik min naturlige.
   Håper på svar! 😀

  3. Har aldri lagd noe særlig med frisyrer før, men etter jeg har sett klippene dine har jeg prøvd meg litt hver dag og jeg får så mye skryt på jobben! Det er jo mye lettere enn man skulle tro, så takk til deg! Ha en finfin lørdag du også 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg