Kjærlighet ved første blikk!!

Fikk den i posten i dag, og selv og jeg hadde overload på bussen hjem -( problemer med å komme meg på og av bussen med alt pøet mitt) ,skulle i hvertfall denne bli med!
JA! JA! JA!
Hvor genialt er det ikke å selge en tang som reparer håret mens du retter det? Dette må være årets produkt, uten tvil!
Er veldig begeistret, selv om samboer synes plassen hans på badet begynner å bli svært liten, eller ikke eksisterende.. 
Hører rykter om at kanskje det kommer andre oljer vi kan fylle ampullen med også etter hvert. -HURRA!
– Du må IKKE fylle på annen olje enn den du har kjøpt til tangen. 

Du får kjøpt tangen i salonger som fører corioloss – warehouse/tigi produkter! 

Hater bruksanvisninger, men denne er ikke så lang – også med enkle bilder på hvordan du bør gjøre det! 😉

 


Oljen som skal i ampullen.


annonsebasert innlegg 

  1. Hei!
   Jeg har så lyst på slik hårfarge/hårfarger du har på videoene rett her nede på bloggen din, tror det er den mest perfekte fargen jeg kan tenke meg, og som jeg hadde passet til! Problemet mitt er bare at jeg har naturlig mørkebrunt hår, og har nettopp gått igjennom en helt forferdelig prosess for å få lysebrunt hår, men så ble det alt for blondt til slutt og pga dårlig råd måtte jeg ty til hjemmefarging. Kjøpte da den lyseste brunfargen dem hadde, men håret endte opp med å bli mellombrunt, altså mye mørkere enn det jeg ville ha. I tillegg så er det en skikkelig “grå” og trist farge, og på toppen av det hele er håret mitt så slitt som det aldri har vært og mangler totalt glans (jeg kurer det HVER dag). Hva synes du jeg burde gjøre? Det optimale for meg hadde som sagt vært og stripet det i litt forskjellige farger hos frisøren (mørkere under og lysere oppå?) slik du har, men da innebærer det jo enda mer bleking… Hvis du synes det er en dårlig ide, har du noen tips til hvordan å få en “friskere” farge og hvordan få et sunnere hår?

  2. Hei, har du noen tips på hvordan man kan finne sin farge på foundation, hvis man skal bestille over nettet? tenkte på å bestille en fra nelly, men er ikke helt sikker på hvilken farge i så fall….

  3. hvilken rettetang (må kunne lage bølger/krøller i tilleg) vil du anbefale hvis max pris ligger på 800kr?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg