Jeg tester : PURE LASH


Jeg tester et nytt serum til øyevippene! Det heter pure lash og lover fyldigere og sterkere vipper på bare 30 dager!

Purelash 2 in 1 enchancing serum forbereder vippenes styrke og kvalitet samtidig som den motvirker slitasje. Serumet som påføres inneholder esensielle proteiner og vitaminer som gjør at hver vippe tilføres næring og energi. Dette øker tilveksten av nye vipper samt at tynne, spredte og korte vipper blir fyldigere, lengre og mer slitesterke på bare 30 dager!

Høres nesten for godt ut til å være sant! – Jeg prøver 😉


produktet er sponset

  1. sykt fint! Jeg har et spørsmål, vet ikke hvem andre jeg kan spørre egentlig… håper veldig på svar! Jeg har en hårfarge ala denne:http://www.haironthebrain.com/wp-content/uploads/2010/11/Lauren-Conrad-blonde-hair-color.jpg bare med blonde striper i. Jeg har tenkt å bli blond til sommeren, men vil helst stripe det. Her kommer spørsmålet: hvor mange ganger tror du jeg må stripe det før det er blondt? Takk på forhånd, elsker bloggen og håret ditt <3
   HALLO KAN DU SVARE ELLER ;O

  2. – Oppdatering om 4 uker kommer!
   – Alltid kjekt med ivrige lesere.. – Det er vanskelig å si! 1. Fordi jeg ikke ser deg. 2-fordi jeg vet ikke hvilken kvalitet du har på håret. 3- jeg vet ikke hvilke farger og pigmenter som ligger i fargene dine. 4 – Det kommer an på hvor blond du ønsker å bli.
   Det beste er å gå innom en salong .

  3. Jeg bruker Grand Lash MD, samme effekt. Tar det på som en “eyeliner” hver kveld. Jeg har brukt det 1 år og kan virkelig anbefale dette. Alle mine venninner harbegynt å kjøpe det 🙂 Får fantastisk fine lange tykke øyenvipper.
   Bare et tips 😉

  4. Jeg har brukt Pure Lash i 3 uker og ser skikkelig forskjell! Er utrolig fornøyd og kommer til å fortsette å bruke dette serumet, uansett hva. Elsker de nye vippene mine. Har fått skikkelige bambiøyne nå 😀 Anbefales på det aller sterkeste!

  5. HAr ikke du prøvd noe lignende før, mener jeg har sett deg blogge om det? Er noe ala “Neulash” og det funker som bare det, men må fortsette å bruke det, ellers vil vippene gå tilbake til normal størrelse igjen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg