Hår til konfirmasjonen – og alle andre anledninger.

Mitt beste tips til hår og makeup selve konfirmasjonsdagen er å velge noe klassisk. Selv ser jeg tilbake på mine egne konfirmasjonsbilder med frysninger på ryggen. Her snakker vi helbleket hår med 80-talls lugg. Jeg var nok ikke den eneste , men likevel.. 
Bruker du bunad, tone ned makeupen. Naturlig og frisk er stikkordet.
Ro ned strass og pynt med mye farger.

Krølle lengdene og fest sidene bak. 
– Flette luggen og ha resten stritt / eller krøller
Ellers kan du finne inspirasjon i videotipsene her. 
Lykke til med den store dagen!

  1. kult !:D
   ————–
   men jeg lurer på en ting. Når man kjøper shampoo på matbutikker, så er di ikke like bra som di på frisøren. Hvorfor er det sånn, di er jo helt like, men er innholde ulikt ? Har lurt på dette sykt lenge, så tusentakk om du tar deg tid 🙂

  2. kunne du legge ut en video der du viser hvordan du setter i varmeruller? har kjøpt det, men får det ikke helt til …..

  3. Til min bunad har jeg et hårbånd som er flettet. Det som er litt vanskelig er at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal få det til å se fint ut. Mange bare legger den oppå hode men syntes ikke det ser spesielt fint ut. Har du noen tips til en enkel frisyre men samtidig er ganske enkelt og naturlig,som også viser det fine båndet som er flettet?

  4. heei takk for fine tips,, men kan du legge ut noen videoer om hårtips til vi som har skulderlengde hår ?? <3 😉 hvilken bølgetang anbefaler du ??

  5. Takk for mange gode tips!! Lurer bare på en ting…Jeg har et sånn rundt volumstykke til hårføneren min, men skjønner ikke hva jeg skal gjøre for å få det fint…En gang da jeg var hos frisøren fremhevde hun på en måte bølgene i håret mitt, men da jeg skulle prøve det hjemme gikk det ikke;( Har du noen tips til hva jeg skal gjøre?
   Cathinka

  6. Tusen takk!:-) Trengte veldig det tipset om hvordan å få krøllene til å holde hele kvelden/dagen..

  7. Du er utrolig flink! Supert at du viser hvordan ting kan være så enkelt slik at alle kan klare det. Videoene dine er veldig oversiktlige og flotte. Det er også fint at du viser oppsett og frisyrer til både krøllete og rett hår, og også sier ting som “Hvis du har kort hår”, “hvis du har tynt/tykt hår”, det gjør at oppsettene blir mer “allsidige”. Takk for masse god hjelp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg