SPØRSMÅL FRA LESERE


Her er noen av spm og svar fra kommentarfeltet. 

Jeg lurer bare på om lilla shampoo eller blå shampoo for å få gule farger i håret til å bli hvite sliter på håret? Altså blir håret tørt av en slik shampoo?:-) 
Slike shampoer konsentrerer seg mest om å fjerne gule/oransje pigmenter, så det er ikke mye pleie i dem. Det du kan gjøre er å shamponere håret en gang med en pleiende shampo, deretter ta en med blå/lilla pigmenter i for å vedlikeholde fargen. Evt kure det godt. 
loréal-professionnel-silver-shampoo--250-ml
Her er en god shampo med blå pigmenter i – blått er komplimentærfargen til oransje. 

er c1 corioliss like bra som c2?
Ja, jeg synes det. c2 har lengre ledning, temperaturmåleren er på ledningen og den er litt mer “proff” , men gjør samme jobben;)

Mitt største problem når det kommer til styling av mitt eget hår, er at jeg har så uendelig mange småhår. Hele hårfestet mitt består av masse småhår, og jeg snakker mer enn de fleste! Jeg kan for eksempel ikke bare sette håret mitt opp i en hestehale, for da står det MASSE hår rett ut, og uansett hva jeg prøver å ha i det for å legge hårene bak så virker det ikke 🙁 Har du noen tips? 
Hm, dette er ikke enkelt. Må prøve å få dem bort med spray eller gel – la de vokse ut slik at de er lettere å få bort, eller så kan du bare la dem se bustete ut! Bare søk etter ponytails-bilder, så finner du en del som har småhår rundt hårfestet og det ser faktisk kult ut, hehe. 

Har du noen anbefalinger på prod. som kan hjelpe en naturlig brunette (men farger håret i salong for freshere farge ca 1 gang i året) unngå at håret blir rødlig? Eg merker at dette skjer over tid etter farging og synes godt i sollys 🙂
 
Det finnes shampoer som skal nøytralisere røde pigmenter – de er grønne på fargen;) Ikke vær redd, håret blir ikke grønt.   – Det røde skjæret du ser kan være med på å gi glans og liv til håret! Kler du varme farger bør du ikke være redd for det røde;)   – Ellers kan du evt også kjøpe den CF -color fresh fra wella (salong-nikita) som kan freshe opp brunfargen din etter hvert. Velg en kald nyanse om du ønsker at det røde skal bort – for eksempel noe med (strek 1 )   /1 – i 😉

Har noen tips for hva jeg burde gjøre med håret mitt visst det er elektrisk? Dette er en super bra blogg. Etter at jeg startet å lese denne, begynte jeg å ordne håre mitt mer:) 
Hei! Pass på å få nok fuktighet i form av kurer, balsamspray og oljer!  Prøv denne- fra wella
wella-professional-enrich-leave-in-balm--150-ml 
Du finner den HER

Hvilken hårkur er din favoritt? 
Jeg bytter på kurene jeg bruker med DENNE er en stor favoritt!!
pureology-hydrate-hydra-whip--150-ml 
Fuktighetskur fra pureology – den er helt fantastisk!!
Du finner den HER 

inneholder annonselenker

  1. Et spørsmål 🙂
   Vet du om et produkt som man kan farge dip dye hair , som også går bort etter en stund ?:)
   Pliiis svar , trenger og vite ! 🙂

  2. hei, bare sier først at jeg digger bloggen din å leser den mange ganger til dagen 😀 så har jeg ett spørsmål om hårkur, jeg lurer på hvor ofte jeg burde bruke den, etter hver hårvask (som vanligvis er 3-4 dag) eller bare noen ganger i månten ? jeg har veldig tynt og flisete hår så jeg lurer på hva jeg burde jøre 🙂

  3. Heisann 🙂 Jeg har begynt å miste store mengder hår. Håret mitt er forsåvidt ganske slitt på grunn av retting, ellers bruker jeg helt normale produkter til håret. Vet du om noe jeg kan gjøre for å unngå å miste så mye hår?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg