1. Hei!
   Jeg lurer bare på om lilla shampoo eller blå shampoo for å få gule farger i håret til å bli hvite sliter på håret? Altså blir håret tørt av en slik shampoo?:-)

  2. Jeg skal konfirmerer meg om en måned, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå på håret! Jeg skal bruke bunad:) Har du bry til å legge ut en video eller noe så jeg kan få litt hjelp 🙂

  3. Hei:)
   Jeg har en rettetang som er kjøpt i frisørsalong og av merket Moser Cerastyle. Når jeg setter den på fullt med varme så blir ikke håret mitt rett av den. Jeg har slike små “krøller” på en måte nederst på håret mitt, og har ikke noe tykt hår. Jeg må altså rette håret mange ganger igjennom for at håret skal bli helt rett. Det går heller ikke ann og krølle håret med den, selv om den har runde kanter. Vet du hva som kan være grunnen til dette?
   Jeg har derfor et ønske om å kjøpe meg en ny rettetang, med mulighet for og krølle til en ikke så altfor dyr pris. Har du noen forslag til hvilken jeg burde kjøpe da?
   Når jeg retter og krøller håret så går det ut igjen med en gang også i og med at håret mitt er så glatt. Har du noen tips til hva jeg burde gjøre for og få krøller og retting av håret til og holde bedre?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg