CORIOLISS C2 CRYSTAL


Dette er Corioliss C2 tangen – fylt med ekte swarovski krystaller! 
Tangen er perfekt til å style håret på ulike måter. Rette det, krølle, lage volum ! Dere har kanskje sett at jeg tidligere har skrevet innlegg om min nye favoritt , corioliss, før?  Den heter c1 og er en rimeligere variant.
Begge får du nå kjøpt HER på makestyle.no 
Det som gjør denne tangen unik er at platene er noe lengre – som igjen gjør at den holder bedre på håret når du jobber med det. 
Platene er av titanium, som sliter mindre på håret, fordeler varmen bedre og er glattere. 
– Har også en lang ledning som du kan feste der du måtte ønske. her kan du også regulere temperaturen. 

Jeg elsker denne tangen – en av de beste jeg har brukt!!  
Liker at den ikke rykker når jeg krøller håret og at den holder håret inni tangen slik at jeg slipper å krølle håret på nytt. 

Husk å alltid bruke varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy. På denne tangen kan du skru opp og ned temperaturen – alt etter bruk og ønsker. Med mine tynne hårstrå bruker jeg den på 180-200 grader. Skal jeg krølle håret skrur jeg den opp et lite hakk. 
s


innlegg i sammarbeid med makestyle.no 

  1. Er det noe særlig å krølle håret med den der da? Vil det ikke henge seg fast i krystallene? 🙂 Fin var den da!

  2. Hei! Jeg bare lurer på en ting: Shampoen og balsamen min skal være varmebeskyttende… Er det tilstrekkelig, eller burde jeg bruke varmebeskyttende spray/olje i tillegg?

  3. jeg har denne tangen uten alle de krystallene og jeg virkelig elsker den! er jeg på ferie med venninnene mine så er det uten tvil min tang som blir brukt mest, fordi det finnes ikke noen bedre glattejern i hele verden! 😀 det at du som profesjonell frisør anbefaler denne på bloggen din er jo bare helt fantastisk, bra å vite at noen deler den meningen jeg har hatt i over 2 år nå:)

  4. Hei:) Jeg skal bestille meg corioliss, men lurer veldig på hvilke jeg skal velge…hva er forskjellen mellom C1 og C3…utenom prisen? hvilke vil du anbefale til en person med langt fint nordisk hår. Jeg retter ikke håret så ofte, men har lyst å krølle det litt. Tuuusen takk for tilbakemelding:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg