Freshe opp fargen din!


Visste du at du lett kan freshe opp fargen din hos frisøren? Gjøre den kaldere / varmere / få mer glans!
Hva med å legge et slør av pasteller over til sommeren? Faktisk ganske kult!!
Har du lyse striper, som meg, er det lett å legge på en korrigering / minicolor eller glansvask! Jeg gjør det selv annenhver mnd (om ikke oftere..) 
Fargen legger seg ytterst i skjellaget. Det vil si at om du har slitt/porøst hår vil den feste seg, men også vaskes ut siden håret er så åpent. Da må en kure og bruke balsam for å lukke det. 
Jeg synes fargen går fort ut, men vet det er fordi skjellaget er så åpent. Selv om jeg kurer det og bruker gode produkter vil slitajse fra rettetenger, krølltang, forurensing, styling, hårstrikk også påvirke dette.
 
Farger jeg har brukt i det siste er Wella sine fantastiske minicolor`s . 
/ 6 som er lilla + / 00 for å gi ekstra glans. Denne hadde jeg i litt for lenge og fargen fikk et rosa/lilla skjær. Jeg vet at det er ute i neste vask, men hold et øye med denne om du bruker den på en kunde. 
I dag brukte jeg 9/36 i CT. Fargen ble veldig jevn og fin! /3 er gylden og / 6 er lilla. Fargen er sandfarget men med masse glans!


Jeg vedlikeholder fargen ved å bruke fargebevarende produkter, kur – kur – kur , sølvshampo innimellom og redken sin pure pearl mask som er lilla på farge. 
Har du et gyldent skjær du ønsker å få bort bruker du lillashampo  – har du oransje skjær i det bruker du blått. 
Sitter du med shampo/kur med farge i for lenge kan du få et blått/lilla skjær i håret ditt. Dette gjør ingenting og er ute i neste vask. Prøv en renseshampo;) 


Du får også kjøpt Wella sin glansvask : color fresh, i noen salonger. Og ja- Det er forskjell på minicolor og glanssvask, selv om jeg vet at kundene ofte blander de med hverandre. Dette fortjener et eget innlegg, hehe. 
Jeg bruker 0/6 innimellom – den har lilla pigmenter i seg og gjør fargen min klar og litt kaldere. 

I morgen er min første dag på Nikita – Her bruker vi Wella fargene! Bestille time knappen er øverst på bloggen min. 

3 kommentarer
  1. Hei, jeg har et spørsmål til dere angående håret mitt.
   Jeg har altså svart hår nå, og vil gjerne ha det brunt igjen. Hvordan skal jeg gjøre det for å få et bra resultat ?

  2. Jeg har nesten lik hårfarge som deg og vil gjerne farge det mahogny brunt med litt rødskjær .. Men jeg er redd for at hvis jeg farger det permanent kommer jeg ikke til å like det , så jeg hadde tenkt til å ta glansvask ! Men i hver butikk jeg går inn i sier alle forskjellig .. noen sier at det kan bli grønt noen sier det blir skjolder og noen sier det ikke blir det .. hva er din mening ? 🙂

  3. Hei
   er frisør selv tok svennebrevet for lenge siden..da–på 70tallet hadde vi noe som het “Wash in Wash out”–kjempefint når en ville friske opp en gusten hårfarge! Er veldig klar over dekker ikke grått hår sitter litt—det er det som er det flotte! Har mange venninner som ser forferdelige ut etter noen uker etter hårfarging hos frisør særlig om de har vært i sola—): da tok jeg alltid en Wash in Wash out– HVOR i alle dager har det blitt av? OG er den fremdeles tilgjengelig—HVOR I HEITESTE får en kjøpt en sån? Mvh Lise

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg