HERLIGE NYHETER


Ahh, dette er dr¸mmeproduktene for vår og sommer!
Her er litt av ¸nskelista mi!

Eye Fix Revitalizing Treatment:-Glo minerals.
Rene essensielle oljer og pleiende naturlige ingredienser stimulerer, mykgj¸r og pleier ¸yeområdet. Inneholder antioksidanter, kamille, rosmarin og lavendel som er beroligende, anti-inflammatorisk og helende. Ideell for å vekke opp ¸ynene og fjerner m¸rke ringer og hovenhet. Er også perfekt når man er allergisk eller syk.
Liten og lett å ha med overalt for akutt hjelp, og passer for alle hudtyper. 
 

Ny og fantastisk leppeduo, som gir den perfekte kombinasjon. Brukes separat eller sammen for å få den looken du ¸nsker.

Tips: Påf¸r lipstick-fargen, for deretter kun å ta glossen midten på leppene. Dette skaper en illusjon av st¸rre lepper. Kommer i fargene: bare, pink og royal. 
 

Powder Cheek Stain;

?A little goes a long way!? En spennende nyhet fra glô?minerals! En enda mer holdbar blush, med sterke pigmenter, gj¸r at den sitter på lenger enn vanlig. Den har en kald «rosy» farge, den er lett å påf¸re og er vannresistent. Dette betyr at man kan ha rosenr¸de kinn, også på stranden, uten at blushen forsvinner! 
 
Ny serie fra Kerastase – til lange hår!
Cristalliste gir masse glans og pleie uten at den tynger håret. 

5 kommentarer
  1. Hehei. Holder på å klikke i vinkel av en sidecut til rett bak øre som holder på å vokse ut, å det går ikke å bytte på skillen slik at den blir skjult, fordi frisøren klippte sidecuten skjeiv. Har du noen tips om hvordan jeg kan style/ klippe håret slik at jeg ikke ser ut som en skamklippt ape =P resten av håre går litt ned om skuldrene.

  2. Fine produkter!
   Jeg lurte på om du har noen tips til pannelugg! Jeg sliter med at den deler seg og jeg får ikke til å glatte den ut, slik jeg vil!
   Håper du kan svare:)
   Du er super ;-D

  3. Supert med gode tips! Men kan du ikke linke til produktene? 😉
   Stå på, elsker alle de gode tipsene dine!

  4. Vil bare tipse Helen om, at hvis frisøren din har gjort en jobb du er misfornøyd med, så går du tilbake og forklarer dette, slik at frisøren da kan få rette det opp 🙂 (gratis selvfølgelig.)
   Dette er det beste for alle parter, både deg og frisøren.
   Ellers vil jeg tro det er vanskelig å linke til produkter når dette er frisørprodukter som selges i salong?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg