DAGENS HÅR


Enkelt og greit i dag. 
Krøllet det i lengdene med stylingjern – Corioliss som jeg ELSKER!!
Sprayet over med en lett spray og that`s it..

Varmebeskyttelse er viktig ved bruk av varme verktøy og i dag brukte jeg Loreal sin hot style. Den gir litt lett hold, og så lukter den friskt!

Er forresten helt forelsket i den nye serien jeg har testet fra Alterna –
Bamboo

Håret mitt blir så utrolig blankt og fint!! Hurra hurra!!

deler av innlegget er annonsebasert  

  1. Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og selv om jeg stort sett a l d r i kommenterer på blogger så mååå jeg bare si til deg at jeg er forelsket i både denne bloggen og i din private blogg! Du virker som en kjempetrivelig jente gjennom bloggen/bloggene og du er kjempeflink med hår og sminke! Du har et utrolig spesielt og pent ansikt, og jeg blir bare rett og slett veldig inspirert av deg! Nå høres jeg ut som en fjortiss, men jeg er faktisk godt i tyveårene, hehe.
   Mitt største problem når det kommer til styling av mitt eget hår, er at jeg har så uendelig mange småhår. Hele hårfestet mitt består av masse småhår, og jeg snakker mer enn de fleste! Jeg kan for eksempel ikke bare sette håret mitt opp i en hestehale, for da står det MASSE hår rett ut, og uansett hva jeg prøver å ha i det for å legge hårene bak så virker det ikke 🙁 Har du noen tips?

  2. sykt fint! Jeg har et spørsmål, vet ikke hvem andre jeg kan spørre egentlig… håper veldig på svar! Jeg har en hårfarge ala denne:http://www.haironthebrain.com/wp-content/uploads/2010/11/Lauren-Conrad-blonde-hair-color.jpg bare med blonde striper i. Jeg har tenkt å bli blond til sommeren, men vil helst stripe det. Her kommer spørsmålet: hvor mange ganger tror du jeg må stripe det før det er blondt? Takk på forhånd, elsker bloggen og håret ditt <3

  3. Heihei 🙂
   Jeg vil bare si at jeg liker bloggen din veldig godt ! 🙂
   Men jeg vil også si at nesten halvparten av produktene du bruker er testet på dyr….

  4. Hei 🙂 jeg lurte på om du kunne ha ett innlegg om konfirmasjonshår og sminke? eller skrive noe om det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg