DAGENS HÅR


Krøller håret i lengdene i dag. Bruker en stor krølltang. 
Alltid varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy! Da reduserer du slitasjen!  Dette er noen av mine favoritter. Jeg bytter på de forskjellige – liker å variere luktene også! 
kérastase-res-ciment-thermique--125-ml 
Kerastase sin ciment thermique. – brukes i fuktig hår før du tørker det.  
Bygger oppigjen slitt og tørt hår.+ Lukter fantastisk!
kérastase-ref-chroma-thermique--150-ml
Gir glans og pleier farget hår. 
kérastase-nut-nectar-thermique--150-ml
Og dette tror jeg er en av verdens beste varmebeskyttelser. I hvertfall til mitt hår! Denne bruker jeg også ofte på kundene mine i salongen. Gir masse pleie, glans og fuktighet!

innlegg i sammarbeid med beautykick.no

3 kommentarer
  1. Hei:) lurer på om du kan gi noen gode råd…jeg har langt blond hår med striper. jeg bruker veldig lite varmeverktøy i håret ettersom jeg ikke vil slite så mye på håret. Håret mitt er litt tørt og brusete ( tror jeg har nordisk hår..tynne hårstrå, men mye hår:)) Jeg føner sjelden håret mitt, men når jeg gjør det så ser det jo mye sunnere ut etterpå, ikke så brusete ( har alltid kerastase sin varmebeskyttelse ( den grønne) i), vil du anbefale å føne håret hver dag, i så fall har det noe å si hvilke føner jeg har…og kan du anbefale en god en? Eller er det bedre å bruke en god rettetang for å få det fint og blankt? Du har en super blogg som inspirerer meg til å prøve nye ting både med hår og makeup, tusen takk!!:)

  2. Hei!
   Kan man bruke minicolorasjon på hår med forskjellige toner? Jeg har hår som er stripet i mange forskjellige farger,og lurer på om jeg kan ta minicolorasjon da? 🙂
   Kine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg