Spørsmål og svar!

Her er noen spørsmål og svar fra kommentarfeltet.  Bildet ovenfor er av vakre Mia som vi stylet som en cool indiander!

hei. jeg har et spørsmål. Hvordan gå fra blond til mørk om jeg skal farge det hjemme? kan jeg ta en farge nr 5 som er vanlig lys brun og så gå over med en til eventuelt så det ikke blir grønt? Lyst på en lysebrunfarge.. hva ambefaler du?
Uff, jeg anbefaler deg å gjøre dette hos frisør. Det er grunnleggende fargeteori du må kunne for å få denne fargen fin og jevn. Det hjelper ikke å farge over og farge over om fargen blir matt og grønn.  Har du lyst på en lysebrun farge er nok en 5`er litt mørkt..

Hei! Jeg har et spørsmål anngående fraging av hår: Jeg har nokså mørk brunt hår, ganske tykt. Og jeg har veldig lyst på helt lyst, nesten gråaktig hår, er det mulig? Eller kommer det til å bli kjempemisslykket? Håper på svar så jeg ikke gjør noen tabber… 😀
Hei , det kommer helt an på utg.punktet ditt., Er det farget mye, er kvaliteten bra osv.. Du bør gjøre dette hos frisør slik at påkjenningen blir minst mulig.

Hvor for man kjøpt den rettetangen?
Corioliss fåes kjøpt i div frisørsalonger

Hvordan får du fletten i luggen så stor men samtidig så fin? Om jeg bare fletter uten å gjøre noe annet blir det alltid en KJEMPETYNN flette, om jeg fletter slappere eller tuperer får jeg alltidm ye småhår som står ut alle veier…
Ta med hår bakfra.. Start med en liten flette, men ta større deler hår med videre, så blir den stor og fin!
Småhår kan du dempe med serum eller spray,

Har du noen ideer til hvordan prossesen fra å gå fra bob sveis som går til skuldrene ,til å spare til langt hår igjen,og at alt er like langt.. Vil ikke klippe alt i samme lenge enda for er lei av kort hår 😉 <3
Hm, det er ikke så mye annet å gjøre enn å være tolmodig og bruke gode produkter slik at håret er i besy mulig kvalitet. Du kan jo variere sveisen med stylingen. Kanskje klippe lugg? Kjøp et nytt verktøy som bølgetang eller stylingjern.. Så blir ikke håret like kjedelig hver dag!

Digger bloggen din! 🙂 Jeg elsker også å ha helt rett hår, og har glattetang fra HH simonsen, er kjempefornøyd med den. Men håret blir raskt slitt, i tillegg til at jeg har blondt stripet hår. Hvilken hårkur kan du anbefale? På forhånd – takk!
Varmebeskyttelse- ALLTID før bruk av varme verktøy. Se om du kan skru ned tempen på tangen din.. Gå til innkjøp av en dyptvirkende kur og hårolje.

Hvem er best av den rettetanga, og GHD sin rosa rettetang? For meg som har, langt, litt tykt og fall i håret?
Etter min mening, er de ganske så lik 🙂 Jeg har ghd sin også , men akkurat nå elsker jeg corioliss.

Jeg lurer på en ting, jeg har begynt å spare til langt hår. Og jeg husker nå hvorfor jeg aldri klarer det. Jeg har fått ganske langt hår nå, og det floker seg så vanvittig. Nettopp derfor jeg klipper meg kort igjen hver gang jeg prøver å spare! Jeg har blondt hår, egentlig tynt og fint. Bruker redken blond glam, extreme serien og sebastien shine serien. Hva anbefaler du?
Åh, det finnes så mange gode produkter du kan bruke! Om det floker seg lett kan du prøve en balsamspray – wella har en del gode som du kjøper i salong. Hårolje er jeg selv veldig avhengig av og en god fuktighetsbalsam/kur.

og så har eg et spm om å ta vare på fargen.. jo mer man vasker håret jo mer forsvinner fargen og eg vasker det helt vanlig annenhver dag med fargebeskyttende. Gjør det noe om eg tar hårkur ofte utenom vasken hver 2. dag?
Anbefaler shampo, balsam og kur fra frisørsalong som bevarer fargen. Kerastase, Joico, wella, Loreal, redken er bare noen av alternativene du har. Har du bleket det, vil ikke fargen forsvinne i vannet, men det kan bli misfarget av forurensing, vann med metaller i , styling, sollys osv. Det du kan gjøre for å beholde en frisk lysfarge er å ta en rens med en dyptvirkende renseshamo 1-2 ganger i uken, en lilla/blåshampo for å fjerne gul/oransje pigmenter.  + Kure det godt for å lukke skjellaget.

18 kommentarer
  1. Hei, dere vil ikke lage ett inlegg om forskjellige fletter å fine hårfrisyrer, sommerslig eller fint om våren 🙂 ?

  2. Hei! Jeg har problemer med floker i håret. Jeg har litt lengre enn halvlangt hår, og retter ut bølgene/krøllene mine hver dag. Koster håret, bruker hårolje (kerastase) og kurer, men likevel floker det seg i store floker nesten med en gang. Og med en gang jeg har rettet håret blir det bølgete og “vippete” igjen selv om jeg bruker GHDs rettetang, og i tillegg kommer det kjempestore floker nesten med en gang, selv om jeg nettopp har kostet det. Jeg vil ha et langt, rett og flokefritt hår. Noen tips mot floker og for å holde håret rett etter å ha rettet det ut?

  3. Hei Eg har blond hår og har leitet etter lilla/blåshampo og renseshampo lenge, men finn ingen plasser dei selger det. Har du noen merker du anbefaller og plasser som selg det?

  4. Hei! Lurte på om du kansje kunne anbefale noen hverdagsfrisyrer for langt hår? Og gjerne med midtskill… Hvordan man får til fine (store) bølger og krøller, hvordan man får de til og holde osv.
   Bruker extensions, og har det for det meste bare helt slett eller hestehale/topp, men liker best og ha bølger eller krøller, men får det liksom aldri helt til at det ser så bra ut…
   Og en annen ting, kan du vise noen frisyrer med langt hår og midtskill, hvor det fremerste partiet (”luggen”), går som en gardin, til hver sin side av hodet, om du skjønner hva jeg mener? 🙂

  5. Hei 🙂 Jeg har ganske tykt og krøllete hår, men ønsker et litt roligere hår uten så mye krøll i. Jeg lurte derfor på om du har noe kjennskap til Tigi sin Bedhead Styleshots Extreme Straight Shampoo og balsam? Er det noe du kan anbefale, og vet du om det fungerer? På forhånd- takk! 🙂

  6. Hei 🙂 jeg har veldig tynt og mellomlangt hår. Jeg vil ha det lengre. Men det begynner å bli veldig slitt. Jeg vil ikke dra til frisøren får å klippe det slitte bort får hver gang jeg er hos frisøren klipper de bort mye mer enn det jeg selv ønsker. Selv om jeg sier klart og tydelig ifra.. Er det da best å dra å klippe seg eller har du noen hårprodukter du kan anbefalle får at det våkser fortere.
   på forhånd- takk !:)

  7. Hei, kan du gi noen tips for oss som sparer til lengre hår?
   Hvilken hårkur/shampoo/balsam bør jeg bruke? 🙂

  8. Heisann! Jeg bare lurte på om du kune gi meg noen råd. Jeg bleket håret mitt hos frisør og skulle gå fra rødt til blondt. Dette ble mislykket, og jeg måtte betale 2500 kr for å se ut som en påskekylling. Jeg er ikke fornøyd, håret mitt er totalt ødelagt, og jeg har mistet masse hår i tillegg. Jeg vil gjerne bli mørk igjen fordi jeg orker ikke å gå rundt som dette. Jeg har allerede bestilt blåsjampo fra l’oreal (i tilfelle det bedrer seg) og gode produkter og hårkur fra Redken. Når kan jeg farge det mørkere, og hvilket fargemerke burde jeg velge ut ifra skånsomhet til hjemmefarging? Jeg vet det ikke er det beste, men jeg har ikke økonomi til frisørtime for tiden. Håper du kan hjelpe meg! 🙂 Vennlig hilsen Tone.

  9. jeg har farget håret mitt brunt i ca ett år. jeg er egentlig blond. jeg vil gjerne få tilbake min naturlige hårfarge, eller en lysere brunfarge. kan jeg stripe håret i flere omganger for å få det?

  10. Hei Hei, jeg lurert på om sølv shampoo ødelegge striper? Stripet håret mitt her om dagen hos frisør og ble kjempe fornøyd! Men så tok jeg da å vasket håret mitt i sølv shampoo fra loreàl og som jeg ser i ettertid ser det ut som jeg har “mistet”” den lyse fargen i håret mitt. Men så lurer jeg bare på om det er jeg som tuller og bare inbilder meg det? Håper på svar 🙂

  11. hei, jeg er ei 15 år gammel jente med blondt/mørkeblondt hår, og jeg vil bleke hår mitt lysere. Jeg lurer på hva som er best og gjøre; striping eller farging av hele håret? Jeg vil ikke bli platina-blond akkurat, men lyseblond. Hva er en vanlig pris på dette til ca 40 cm langt hår hos en frisør? Og kunne du anbefalt at jeg kanskje kan få ei venninne eller en voksen til å gjøre det for meg hjemme? Forutsett at det skule vært for dyrt hos en frisør med tanke på alderen min og pengebruk 😉
   Håper på svar! På forhånd takk.

  12. Hei!! Har farget håret mitt med blå konditorfarge, spør ikke meg hvorfor.. Og det vil IKKE gå ut, det er en lys (sterkere noen steder) blågrønn farge i hele håret mitt. Bleket håret mitt hos frisør for to uker siden. Kan sølvshampoo funke på dette, eller må frisør fikse det? isåfall hva må de gjøre, og hvor mye koster det hos dere? For frisørene kan fikse det, sant? :'(

  13. Hei Sølvi! Jeg har ett stort problem.. i det siste har jeg eksprimentert med forskjellige hårfarger, gikk fra naturlig (mellomblondt), til mørkebrunt å nå til blåsvart. Selv om jeg har farget det mye selv, er håret mitt sterkt og føles fortsatt mykt, blankt og sunt. For ikke så lenge siden begynte jeg å savne det blonde håret mitt, jeg har sett på forskjellige blekemiddler og lest mange “Horror-stories” online om bleking gone wrong. Jeg er livredd, men til høsten skal jeg begynne på hudpleie linjen, å der foretrekker de om du har en “naturlig” hårfarge, og svart på meg ser ikke spesielt naturlig ut. Jeg lurte på en måte som ikke er alt for dyrt, at jeg kunne få tilbake de dyrebare blonde håret mitt..
   S.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg