Wahwah skin trim studio

Fikk skvist inn en time hos hudpleier forrige uke. Benedikte spør alltid om hva jeg selv synes før hun tar en analyse. Huden min oppfører seg greit nå om dagen, selv om jeg synes hendene og kroppen generelt er veldig tørr! Har jeg bare blitt mer bevisst på dette, eller har virkelig huden blitt tørrere? Jeg har blitt avhengig av håndkrem, noe jeg aldri brukte før.. 
Uansett, Benedikte gav meg en behandling med damp og utklemming. Godtvondt. 
Etter det fikk jeg en halvtime med fantastisk rygg og nakkemassasje av en superdyktig dame! Kjente det helt ned i tærne til tider, hehe. Må vel gå regelmessig for å få massasje for jeg følte meg faktisk som et nytt, lettere menneske etter det!!


innlegg i sammarbeid med wahwah skin trim studio

  1. Hei :- ) Jeg har et spm til deg. Jeg er luta lei av den harsveisen jeg har nå. Har vært hos frisører før på makeover men har ikke funnet noe jeg trives med. Hadde det gått ann og sendt deg ett bilde av meg selv og fått forslag fra deg? Synes du er kjempe flink. Ser på alle videoene du har lagt ut og du virker så innmari kreativ 🙂 Hvis dette hadde latt seg gjøre hadde du gjort meg en innmari stor tjeneste 😀 Mvh Mette

  2. Herlig. Det er viktig å ta vare på huden! Jeg vurderer selv å gå fast til hudpleier en gang i mnd! Ihvertfall nå siden jeg skal gifte meg neste åår! iiiiiiiiii!! :))
   Jeg lurer på en ting, jeg har begynt å spare til langt hår. Og jeg husker nå hvorfor jeg aldri klarer det. Jeg har fått ganske langt hår nå, og det floker seg så vanvittig. Nettopp derfor jeg klipper meg kort igjen hver gang jeg prøver å spare! Jeg har blondt hår, egentlig tynt og fint. Bruker redken blond glam, extreme serien og sebastien shine serien. Hva anbefaler du?

  3. Elisabeth, viktig å stusse håret hver 6-8 uke sånn at det ikke er så slitt. Slitt hår flokes lettere 🙂 Ellers er det smart å ha litt hårolje i el.l 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg