1. Liker veldig godt tipsene du kommer med 😀 tenker at når våren kommer skal eg ikkje bare gå i vårlige klær, men bruke inspirasjon herfra og lage frisyrer eg ikkje har lagt før, det blir gøy!
   Har noen spm om håret mitt eg håpte du kunne svare på…
   Er mørk blond og bleker og farger håret mitt lys blondt og prøver så godt som mulig å ta vare på det. Bruker først og fremst fargebevarende (nettopp begynt med Aussie), kurer for både fuktighet og blondfremhevende (div merker) og Loreal Professionals Repair Cellular.
   Det er viktig å forebygge skader – som ikkje er til å unngå når eg bleiker og retter håret nesten hver dag – men går det virkelig an å reparere håret? Det er jo stor forskjell på hårprodukter, men håret e jo døde celler ikke sant? Eller er de bare helt død når det blir bleket?
   No er håret mitt blitt gulaktig igjen, frister å farge det, har pakken på rommet lix. Men om eg venter og i mellomtiden heller tar supegodt vare på håret mitt før farging, kommer det til å bli mye sunnere enn om eg farget det no og fulgte opp med god behandling? Vil bare ikkje at om eg farget det no kommer vanene mine med rettingen i tillegg, komme til å ødelegge håret, eller at eg ikkje kan fikse det igjen. Håper du skjønte det 😉

  2. og så har eg et spm om å ta vare på fargen.. jo mer man vasker håret jo mer forsvinner fargen og eg vasker det helt vanlig annenhver dag med fargebeskyttende. Gjør det noe om eg tar hårkur ofte utenom vasken hver 2. dag? Forsvinner fargen mer da selv om det er fargebeskyttende kur? Er helt obsessed i hår, har sånne perioder.. bare lengter etter å få det sunt og glansfullt og vil gjerne kure det right away.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg