Spørsmål & svar!


Her kommer noen spørsmål fra kommentarfeltet:

når du tester alle disse produktene, tester du på deg selv eller på kunder? vet du om noen produkter en kan bruke om man har tynt langt hår, og har lyst på litt fylde og volum? på forhånd takk 🙂 
Jeg tester både på meg selv og kunder. Innimellom tester elever det også! Ofte er det snakk om produkter vi selger i salongen eller på skolen, så jeg kjenner godt til dem.

Hvilken hårolje liker du best til tørt langt hår som er stripet?
Jeg elsker Alexander Sprekenhus sin olje, den er fantastisk!! 
alexander-sprekenhus-hair-styling-elixir-s--30-ml 
Du finner den HER
Kan du vær så snill å annbefale noen forskjellige saltvannsprayer? har ganske tykt hår,vet ikke om det har noe å si men hadde hjulpet meg mye om du kunne annbefale noen 
Kevin Murphy er min favoritt for tiden! – Eller wella sin ocean spritz!

Hvor kan jeg bestille time hos deg når du ikke jobber på Think lengre?
Nikita Strandgaten. Ring og bestille, eller bestille via nett -Se øvert til høyre under headeren min!

Hvordan kan jeg få håret til å vokse fortere? Jeg har så lyst på langt hår uten extension.
Spis sunt, ikke foreta kjemiske behandlinger hjemme, pleie håret med gode produkter, massere hodebunnen, prøv FAST shampo og balsam – evt collagen som er et pulver du blander i drikken din!! 

Hva skal først av shampo balsam kur?
Først shampo som åpner og renser hår og hodebunn. Deretter kur om du ønsker det og til slutt balsam som lukker skjellaget om du har brukt en proteinkur. 

12 kommentarer
  1. Hei ! jeg har litt langt hår , og jeg har ganske slitt og tørt hår, og jeg vil ikke klippe meg , kan du anbefale noenen produkt som hjelper mot det ? 🙂

  2. Hei,
   lurte på om du kunne anbefale en proteinshampo, balsam og evt kur? Mener det var det frisøren sa jeg trengte forrige gang jeg var der, men har glemt hvilke merker hun nevnte. Håret mitt er ganke tynt, lett og slitt.
   håper du vet om noe lurt! 🙂

  3. Hei, jeg lurte på om du kunne komme med en anbefaling til en shampoo/balsam som er skånsom for huden. Det er ett eller annet jeg ikke tåler i shampoen, som gjør at jeg alltid får utslett etter bruk. Har du noen tips til hva det kan være?

  4. heei , jeg lurte på en ting . jeg skal nå velge hva jeg skal gå på videre etter ungdomsskolen.Jeg har alltid hatt lyst til gå frisør vegen , det har allti vært min drøm. Å de er virklig det jeg brenner for.Men di her hjemme er ikke like glad.Jeg tenkte jeg bare kunne spørre deg om noen spørsmål. Er det en hard jobb? hvor mye tjener en frisør ca ? jeg vet det varierer etter hvor du jobber osv. Men det hadde vært litt gøy om du kunne fortalt litt om yrke.Å de haster litt har bare 2 dager på å bestemme meg! uansett om du svarer eller ikke så vil jeg si at du virker ut som en fantastisk frisør , å en veldig flink blogger , å du er nydlig! stå på videre :- )

  5. i 5 klasse klipte jeg håret veldig rart,og halveiskort … og pannluggen min vokser skikkelig sakte,har du noen tips for hvordan håret kan vokse fortere ? Skal jeg bruke noen spessielle kremer eller shampoer ?? 😀

  6. Hva vet du om Andrew Barton sin blondine serie med shampo og balsam, blondes have more fun?
   Hvor får jeg kjøpt colorbug? Finnes den på nett? Hva koster den?

  7. Jeg har farget håret hos frisøren og har lyst til å farg
   e d selv. Går d an? Isåfall hva slags merke burde jeg bruke? Har blondt hår, vil bleke litt av håret og farge en liten del svart.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg