FREMMHEVE DIN ØYEFARGE

Fargestjernen består av både primærfarger og sekundærfarger. Primærfargene våre er rød, gul og blå, mens sekundærfargene er 2 av primærfargene blandet. Oransje, grønn og lilla.
Vi deler dem i 2 – Kalde og varme farger. Blå, lilla  og grønn er kalde, mens oransje, rød og gul er varme. 
Det finnes selvsagt en lillafarge som kan være varm – da inneholder den gjerne mer rødt enn blått.

Hvilken farge har du på øynene dine? Mine er blå og kalde- som du ser på bildet..
Jeg har også brukt brune linser – da blir jeg plutselig en helt annen jente. Mye varmere i fargene og jeg kler andre farger på både makeup og klær.
Veldig kjekt å kunne bytte øyefarge, men jeg er ikke vant til linser og knotet fælt med å få de på og av, hehe..
Da jeg traff min kjære sa han at han syntes mine blå øyner var finest, og da har jeg ikke brukt noen annen farge siden 😉

Vi bruker komplimentærfarger for å fremheve, eller ta bort uønskede nyanser. Ligger du lilla og gult ved siden av hverande vil de feremheves, ligger du dem oppå hverandre vil de nøytraliseres.
Kort fortalt: Får du gult hår etter en behandling kan det korrigeres med lilla. Ligger du dem ved siden av hverande vil de synes enda bedre.

Siste halve året har jeg testet ut en del nye øyenskyggefarger og har virkelig fått sansen for gull, oransje, kobber og bruntoner! Bruker jeg kobber/oransje skygger som er komplimentærfargen til blått, hender det at folk kommer bort til meg og spør hvor jeg har kjøpt mine blå linser.

BLÅ ØYNER:
Komplimentærfargen til blå er oransje. Bruk kobberfarger, oransje, gull, fersken og brunt. Men, du kan også leke deg med lillatoner, grønt, burgunder og mørk grå.

GRØNNE:
Komplimentærfargen til grønn er rød. Her kan du bruke rødbrune nyanser, jordafarger med rødt i, rosa, plumme, burgunder.
Synes også lillatoner, brun og gull er fantastisk flott til grønne øyner.


GRÅ:
– Eller blanding av flere farger kan kle det meste. Se hvilke farger som kommer best frem i øynene dine. Grønn, eller brun? Har du kalde grå øyner kan lilla, burgunder og mørke grånyanser være pent.

BRUNE:
synes brune øyner kler det meste – Lillatoner, grønn, turkis, grønn,  gull, sølv, blått og grått. Veninnen min, med brune øyner, bruker ofte grønn/turkis og det ser helt fantastisk ut!


Siste innlegg