MOROCCANOIL


Visste dere at det finnes flere gode produkter fra Moroccanoil? 
Shampo, balsam , kur, krøllekrem og hårspray! Dette skal testes ASAP! Jeg har hørt så mye bra om dette, så jeg gleder meg stort!! 


to be continued

innlegg i sammarbeid med abas kosmetikk as

15 kommentarer
  1. når du tester alle disse produktene, tester du på deg selv eller på kunder? vet du om noen produkter en kan bruke om man har tynt langt hår, og har lyst på litt fylde og volum? på forhånd takk 🙂

  2. Kuren med brunt lokk er den beste kuren jeg har hatt 🙂 har plager med fet hodebunn, men tørre/slitte lengder. Kuren blir ikke for tung i hodebunnen, samt at den gir nok pleie og glans til lengdene 🙂 helt fantastisk!

  3. Inneholder stort sett silikon, derfor håret føles så fantastisk av det. Og derfor vi ikke ville ta det inn i salongen jeg jobber i.

  4. Gleder meg til fortsettelsen av dette innlegget 😀 Jeg går å lurer litt på å teste ut mere fra Moroccanoil, nå som jeg begynner å nærme meg bunnen i diverse produkter 😛 Og er veldig fornøyd med håroljen 🙂 Så gleder meg til å høre hva du synes 😀 Jeg har lenge brukt Joico K-pak og er KJEMPE fornøyd, men begynner å bli litt lei :S Så hadde vært gøy å finne noe annet, som kan måle seg med det, så det går an å bytte litt på 🙂 Noen forslag?

  5. Hei
   Jeg farget håret mitt i går, og jeg vil gjerne ha noen små lyse striper. Hvor lenge bør jeg vente før jeg striper det ?

  6. Hei! 🙂
   Jeg har tidligere(to siste årene) hatt en del kviser i pannen og haka. Så fant jeg basiron, og har kun litt småkviser nå. Men huden min er fortsatt ikke fin, og jeg vil prøve å dekke med sminke. Bruker id nå, og har ikke fått noen utbrudd på grunn av det. Men jeg føler ikke at det dekker nok. Jeg har en del rødheter i huden min, og arr etter kvisene. Men jeg tørr ikke å prøve noen annen sminke, for jeg er så utrolig redd for å få nye utbrudd.
   Er det noen måter jeg kan unngå å få utbrudd, når jeg bruker annen sminke(flytende sannsynligvis)? Er det sånn at man får kvise av nesten all sminke? Og nå tenker jeg ikke å prøve sminke fra h&m og sånt, men ordentlig merker som mac, the body shop osv.
   Håper du svarer 🙂

  7. Anbefaler IKKE kuren. Ble anbefalt den selv og kjøpte den. Kuren gir ikke noe mer tilbake til håret enn en vanlig balsam. Overpriset!

  8. Jeg har shampooen, balsamen og oljen, og jeg elsker de produktene. De er veldig bra! Gode for min type hår og jeg er veldig fornøyd ! Gleder meg til du kommer med hva du synes 🙂

  9. Jeg anbefaler kuren! Den er jo helt fantastisk og det kommer helt an på håret du har i utgangspunktet jo- så du kan ikke si at den ikke er bra. den er kanskje ikke bra for ditt hår!

  10. Åååå! Elsker virkelig moroccan produktene!
   Det er som tryllestøv for mitt hår!
   Både shampoo, balsam, kuren og oljen anbefaler jeg virkelig på mitt sterkeste! Jeg har bare opplevd gode ting med disse produktene!

  11. Tror aldri jeg har vært så fornøyd! Etter 3 vask med hårkuren så kunne jeg kjenne at håret mitt ble sterkere. Det var ganske slitt da jeg brukte hjemmefarge for å gå fra brunt til blondt… Det reddet virkelig det stakkars håret mitt 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg