1. Hei!
   Dette har kanskje ikke så mye med dette innlegget å gjøre, men jeg har et spørsmål.
   Jeg tok permanent i november, hele to ganger. Første gang var det med litt større spoler, og de festet seg ikke i det hele tatt. Derfor klaget jeg og var tilbake uka etterpå for å ta permanent på nytt, denne gangen med mindre spoler.
   De satt mye bedre, men bare i deler av håret! Så nå har jeg noen krøller og mye rett hår. Dette er veldig irriterende, så jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre med håret for å få permanenten til å sitte bedre hvis jeg evt skal ta permanent en gang til.
   Hjelp!

  2. Hei, kjempe fin blogg 🙂
   Men, det er noe jeg luret på.. Jeg har brunt hår, og farget med mørkere glasfarging for 2-3 uker siden, men jeg har lyst til få blondt hår/lysere, og tror ikke jeg får låv av mamma å farge det hos frisøren siden det er dyre en hjemme.. Hvilken farge bør jeg kjøpe da for at det ikke skal bli oransje? og har sett på tcmn sin blogg at hun farget/stripet det 3 gangen, hvor kan jeg farge det samme dag da eller må jeg vente noen dager? .. Hvordan skal jeg gjøre det? Hvordan gjør frisøren det VIST jeg heller reiser til frisøren?
   Trenger svar! Hjelp meg.. 😀

  3. Må man betale frakt når man handler hos beautykick? Prøvde å finne det på siden deres men kjønte ikke hva de mente..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg