STYLING CREAM – CATWALK


Utgangspunt: Fuktig eller tørt hår. Jeg liker best et håndkletørt hår hvor jrg fordeler en dasj av denne kremen i før jeg føner det. Denne gangen er håret nesten tørt og jeg lar det lufttørke- Funker fint!!
Gir håret lett hold, føles nesten som en saltvannsspray- men liker at den ikke blir fult så matt og stiv. 

Du finner den i salonger som selger Tigi / catwalkprodukter. 

4 kommentarer
  1. Hei! Jeg bruker pureology sin sjampo, balsam og thickening spray for å få volum. Men jeg syntes disse ikke funket på meg. Jeg sliter veldig med flatt hår fordi håret mitt er så glatt. Hver gang jeg tuperer det, varer det kun i 10 minutter så er det flatt igjen.
   Så har du noen tips til volum sjampo og balsam? Og kanskje volumpulver? Brukte Osis+ fra schwarzkopf en periode, men syntes ikke det holder så lenge.
   Setter veldig stor pris på svar!

  2. Hei ! har ett spørsmål til deg jeg håper du kunne svart på. Min naturlige hårfarge er mørk blond, men jeg har farget det permanent blondt. og nå vurderer jeg og farge det igjen med en farge som går ut igjen etter noen vasker/uker.. så lurte jeg på hva slags farge jeg kommer til å få når den er ute? min naturlige eller den blonde farga?
   Håper du kan svare : )

  3. Hei! Har et viktig spørsmål jeg håpet du kunne svare på!
   Jeg har alltid sykt elektriskt hår om vinteren og kan såvidt gå en hel skoledag uten å måtte sette det opp. Hvorfor?? Jeg bruker jo både shampoo og balsam. Kan du legge ut noen tips, vær så snill?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg