Noen favoritter..

I morgen kveld drar jeg til Oslo for å delta på møter og kurs med skolen.
Noen av dere som skal delta på NM i år`? 

15 kommentarer
  1. elsker bloggen<3 lurte på om du kan vise hvordan man bruker en hårdounet, uten å måtte tvinne alt håret rundt. syntes ikke det er så fint....
   klem desperat

  2. Hei!
   Lurer på om du noe tanker om hvilke hårfarger som passer til hvilke øynefarger? Også lurte jeg på hvordan prosessen fra brunt til blondt hår går? 🙂 Jeg hadde veldig blondt hår når jeg var mindre, og hadde lyst hår til jeg startet 1 vgs. Så farget jeg det brunt, og nå lurer jeg på om jeg skal farge det lyst igjen.

  3. Hei, jeg jobber som kokk. Det vil si mye varme, mye hårstikk og slitasje på håret. Jeg prøver alle typer shampooer osv for tørt hår men føler ikke at noe hjelper. Merker det også godt på huden, mye kviser og tørr hud.. Lurte på om du har noe som kan redde meg?

  4. Heisann, hvor mye koster det med think sitt teiphår i bergen? sånn ca. blir det dyrere for lengden du tar og hvor mye må du bruke på eventuelle hårprodukter til håret. kan du ikke bruke vanlige frisør shampoer som joico eller kms? : )

  5. Hei vakre!
   Kunne du være en engel å gi meg koden på rainbow glitteren fra O.P.I er du snill, så får jeg bestille den inn på butikken, vi har litt trøbbel med leveringer fra O.P.I om dagen, (feilsending)
   På forhånd tusen takk og kose deg i Tigerstaden:)
   Klemmis!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg