BLIR DET FRISØR ELLER HUDPLEIESKOLE TIL HØSTEN?

Da bør du søke allerede nå!

Norsk frisør og hudpleieskole har skoler i Oslo, Sandnes, Bergen, Bodø og Trondheim.
Hudpleieskolen har avdelinger i Oslo og Bodø og er samlokalisert med Norsk Frisørskole og kan dermed tilby en komplett utdanning innenfor hudpleie og skjønnhetsfaget.
Norsk Hudpleieskole i Oslo er godkjent av Cidesco.  
Dytkige lærere som er oppdaterte på alt som er nytt , er kunnskapstørste og energiske gjør skoledagen til en lek! ( Yvonne Palacious er en av de dyktige lærerne der- kan forestille meg at hun får de tyngste teoribitene til å bli lekende lett!! ) 
Husker da jeg jobbet på skolen i Oslo, så var jeg faktisk innom tanken om å ta hudpleierutdanningen i samme slengen, hehe. Det virker så spennende!! Blir så imponert over alt de kan. 

Jeg går selv til hudpleier 1-2 ganger i mnd og min hudterapaut der ( Benedikte på wahwah)  får nok kjørt seg med alle spm. mine..  Vil jo vite alt!! 😉 
   

Her finner du mer info om skolene , eller send mail til [email protected] for spm om inntak! 

5 kommentarer
  1. Heei. Jeg har hairtalk extentions, og lurer bare på om jeg kan få flyttet det opp og satt på ekstra hår hos think selv om jeg fikk satt på håret i en annen salong?

  2. Du har gitt meg en kjempe inspirasjon til å bli frisør. Jeg er nå snart ferdig helsefagarbeider, og jeg har funnet ut at jeg vil bli frisør/kosmetolog! Det takket være bloggen din og all den inspirasjon du har spredt igjennom den og videoene dine på Youtube.

  3. Om du vet om noen produkter man kan bruke til flokete hår, eller hva jeg kan gjøre for at det skal bli mindre flokete? Jeg sliter utrolig med dette, og har ikke lyst til å klippe meg, men akkurat nå ser jeg det som en eneste utvei.. Veldig fint om du kan svare 🙂

  4. Fikk akkurat beskjed om at jeg har kommet inn på skolen i Oslo fra August ! 😀 Gleder meg enormt! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg