Dagens..


Krøllene holder fra i går, så her børster vi bare gjennom og fresher opp med litt hårspray.Eller.. feste det bak slik at jeg får litt volum. 😉

Ha en strålende fin mandag!

7 kommentarer
  1. Hei! For en inspirerende blogg du har!:) Jobber selv som frisør og lurer på hva du kan anbefale meg av makeup til salong bruk? Har hatt bareminerals og jobbet mye med den, men vi har nå lyst til å ta inn noe annet.
   Ha en fin dag videre:)

  2. Hei:)
   Eg har i lengre tid hatt litt flass, og brukt head and sholder mot det som har fungert bra, men det forsvinn aldri. Lurte derfor på om kva shampoo og balsam eg burde bruke? Eg har prøvd cutrin careism men det er ikkje noko som skal hjelpe mot flass. Eg har også nokon produkt frå kerastase som eg er kjempefornøygd med. Lurte på kva shampoo og balsam som er god mot flass? Eller moroccanoil om det er bra shampoo og balsam? Og noko eg ikkje finn ut at: Er, fks Bain Miroir 1 shampoo og Bain Miroir 2 balsam?
   Ha ein fin dag vidare!
   Andrea

  3. hei! lurte på om du kunne anbefale en flytende foundation? 🙂 bruker selv bare minerals , men vil ha noe flytende eller kremaktig.

  4. Hei! Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med noe. Jeg er naturlig brunette men har farget det mørkere fordi jeg ville få bort rødskjæret etter en gang med hjemmefarging (mørkerødt). Dette gjorde jeg for ca. 1 mnd siden, og jeg gjorde det hjemme. Nå vil jeg bli lysere i håret. Omtrent som på bildet: http://data.whicdn.com/images/6755858/767981-7-1296200331143_large.jpg?1296484382 Og jeg er så mørk som det her: http://i27.tinypic.com/30ngi1u.jpg I tillegg vil jeg klippe bob som når skuldrene. Jeg har rund ansiktsform. Tror du jeg kommer til å kle det?
   Håper på svar 😀

  5. takk, har fått prøver på glo minerals nå! så langt veldig fornøyd:) Hva synes du om Nilens Jord sminken?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg