1. Kjempefin video ! jeg har et spørsmål til deg. Lurer på om du kan vise fargen på håret ditt er nå og hvilken farge osv! Jeg har så lyst å ha det du har nå 🙂 Du har den frisyren jeg akkurat vil ha. Hvordan gjør du det? Folie striper, hette, eller? Håper på svar !!

  2. Hei.
   Lurer på om du kan lage et innslag på bloggen din om frisørprodukter vs butikkprodukter? Altså ikke å sammenligne merker, men å skrive en generell artikkel om hvorfor kunden ikke bør bruke butikkprodukter, hvorfor frisørens produkter er best, og hvorfor “define-anbefalt av frisører” ikke er som det skal, og ikke er noe frisørprodukt av den grunn?
   Lurer også på om jeg kan få lov å linke til enkelte av dine innslag til egne kunder på hjemmeside?
   Ha en fin helg ! 🙂

  3. Hei, Sølvi!
   først og fremst, må jeg bare si at jeg eeeelsker bloggen din! og alle videoene! de gangene jeg har satt opp håret, slik som du har vist har jeg fått så utrolig mange fine kommentarer! så ikke nok med at du klarer og øke selvtilliten min, men også føler jeg meg faktisk fin selv 🙂 og på toppen av det hele, elsker jeg fine kommentarer! 🙂 du er heeelt klart ekspert..
   jeg har ett spørsmål, som jeg håper jeg kan få svar på…
   jeg har nemlig sånn passe teit hår… jeg får aldri funnet skillen min, som jeg egentlig vil ha. jeg har så forskjellige skiller fra hver dag! (nå mener jeg håret) jeg pleier somregel og ha håret i en dott, fordi jeg ikke får til skillen, og da ser det bare helt forferdelig ut, mener jeg selv! har ögså fått med meg at du har forskjellige skiller på forskjellige videoer.. hvordan får du til det? uten at det står helt opp heletiden? håper du kan hjelpe meg, og kanskje legge ut en video eller skrive om det:)

  4. Hei, har brukt øyenbrynsfage på brynene mine. (slik 14dagers farge) Helt til tirsdag denne uken da jeg plutselig fikk en alergisk reaksjon. Den naturlige fargen er så lys at den ikke gir noe “ramme på ansiktet” som du sier, så blir rart med bare slik øyenbrynspudder. Så, jeg lurer på om du har noe annet å foreslå? eh-he-he.

  5. hadde vert utrolig gøy om du hadde skrevet et innlegg om din vei til suskess som frisør! har så lyst til å bli frisør, og hadde vert gøy og lest dine erfaringer og mål osv:) du er så innspirerende!

  6. Hei Sølvi jeg bare lurer på en ting . Burda man bruke tørr shampo eller er det bedre å vaske det men vanlig shampo,det er det at jeg ofte får flass av tørr shampo men gidder ofte ikke å gå å dusje. Kos og klem fra Marte
   ps : kan sdu svare ? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg