HVORDAN FÅ HÅRET TIL Å VOKSE FORTERE!

Det spørsmålet dere stiller oftest (hver dag) både på mail og i kommentarfeltet er ” Hva kan jeg gjøre for å få håret til å vokse fortere?” 

Om det hadde vært en tablett, en frukt eller et triks du kunne gjort for at håret skulle vokse fortere, tror du ikke flere hadde visst det da? 😉  
Nei, det finnes desverre ingen snarveier til langt hår. Ingen triks eller tablett du kan spise for at det skal bli langt på en mnd. Likevel finnes det noen tips til å holde kvaliteten til håret ditt best mulig , slik at du ikke trenger å klippe det så ofte.

– Spis sunt og få i deg nok og riktig næring.
– Mosjoner og få frisk luft
– Bruk gode og riktige produkter fra frisør som er best for ditt hår og hodebunn
– FAST shampo sier at de skal øke hårveksten. Dette kan godt hende virker, jeg har ikke prøvd den selv, men vi selger godt av den i salongen.. 
  

– Collagen tabletter sier også at de skal øke hårveksten. Jeg har heller ikke prøvd dette selv om det står en boks i skapet mitt 😉
– Massere hodebunnen slik at du får i gang blodsirkulasjonen.
– Vær tolmodig og vær varsom med varme verktøy. Behandle håret ditt godt.

For alle oss andre, finnes det extensions 😉 

19 kommentarer
  1. Hei hei!
   Er kjempe glad i denne bloggen, masse gode og enkle hårtips:) Har i det siste fått med meg at noen mener enkelte hårsprayer er skadelige for håret.. Har du noen erfaring ang dette? Hadde du hatt mulighet til å skrive et innlegg om dette ? Der du forklarer hvorfor de er skadelig, stoffer vi kan se om sprayen inneholder og det sprayene vi burde holde oss borte fra?
   Mvh Iselin

  2. Jeg er vel av den personen som ikke ønsker at håret skal vokse så fort, da det etter en mnd 1 cm lengre, merker det siden jeg farger håret mitt. Eneste problemet jeg har er at jeg har mistet en del hår, føler at det har blitt tynnere… men har kommet litt tilbake.

  3. Hei:) det hadde vært supert om du kunne laget et innlegg om vårens hårtrender (fargenyanser etc) for oss “vanlige” mennesker:P er veldig mye fancy og crazy der ute, men jeg ønsker bare å se litt freshere ut hvis du skjønner. Ikke ha rosa hår eller hanekam.. Ellers er bloggen din helt topp, er innom daglig:)

  4. hei jeg stripet håret mitt med perfect blonde hair kit og det ble gult-.- er den parmament eller gå den vekke etter noen månder eller noen vask ? hilsen en som ikke vil ha gult hår! pliss svar meg

  5. veeldig bra tips!, du er utrolig flink med sminke å hår altså!
   Men ja, jeg er en jente med langt tykt hår, ikke altfor langt , til midt på magen, også har jeg prøvd en del extensions… men de ekte tuppene mine “bøyer ” seg på en måte utover så du ser kutt hvor det ekte håret skilles med det falske. Selvom tuppene mine er helt nyklipte skjer dette. Det går ikke ann å rette de ut med rettetang eller noe. Er dette fordet jeg har veldig tykt hår?, plis svar!

  6. Hei! Jeg trenger litt hjelp med håret mitt, og tenke du var den rette å spørre.. Du skjønner: Mitt naturlige hår er krøllete/bølgete og ganske krusete. Det er ganske langt, og sånn passe tykt. Men siden det er krøllete og krusete retter jeg det veldig ofte, jeg prøver å være flink å bruke varmebeskyttende, men jeg føler ikke at bare det hjelper så veldig! Håret mitt blir ekstremt slitt i og med at jeg retter det hele tiden, og jeg sliter veldig med at det “knekker” i tuppene, og det blir bare tynnere og tynnere!
   Derfor lurer jeg på om du kan tipse meg om hvilke produkter jeg burde bruke! Altså shampoo, balsam, kur og varmebeskyttende? Håper du kan hjelpe meg!
   Klem Kine:)

  7. Eg har prøvd fast shampoo og balsam. Og eg må sei at det virker. Håret mitt vokste fortere utrulig nok. Men det som skjedde samtidig var at håret mitt blei veldig turt og flisete. Noe som gjorde at eg måtte klippe masse når eg kom til frisøren igjen etter 8 uker. Og då var det ikkje masse hjelp i fast likevel. ! Eg har tru på gode hår produktet, rikeleg med vatn(som drikke), og vitaminer !

  8. hei
   jeg vurderer å bli frisør
   men er ikke sikker på om det passer for meg.
   Så er det noen spesielle interesser man burde ha? eller egenskaper ?
   håper på svar
   😀

  9. kjøp et produkt på helsekost som heter Silicea!! den flyende som skal blandes i vann fungerer kjempe bra!! kapslene fungerer også men er ikke like bra som den flytende!! 😀

  10. Jeg har brukt Fast og kan bekrefte at dette virket på meg. Men håret ble VELDIG tørt og slitt. Fikk beskjed av frisøren jeg kjøpte det hos at det egentlig ikke ble det, det bare virket sånn. Men det gjør det ikke akkurat bedre, håret mitt så og føltes ut som høy.

  11. Hvis man bruker FAST shampo og når jeg skyller det ut , renner det jo nedover armene , beina osv … Kommer håret til å gro på armene og beina da ? 🙂

  12. bruker FAST shampooen og balsamen nå og har gjort det i ca 2 måneder nå og det funker ganske bra, håret vokser fortere og mitt har ikke blitt tynnere eller tørt og slitt. men eg tar og b-vitamin som hjelper på håret og bruker en bra hårkur 1-2 ganger i uken =)

  13. Hei ! jeg har ganske tørt hår i tuppene. har prøvd å klippe det ofte, men det blir bare tørt( ikke så veldig slitt) men tørt. dusjer det ganske ofte, og bruker nok ikke rett shampoo, men jeg kurer håret mitt med monacco produkter ( vet ikke om det skrives slik) og tar i oljen deres etter jeg har dusjet. Bruker også varmebeskyttelse de gangene jeg bruker varme på håret.
   Men jeg vil ikke ha tørt hår.. så hva kan du anbefale? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg