LESERSPØRSMÅL

 jeg har et problem og håper du kan hjelpe meg litt. 
Jeg sliter utrolig med veldig fettete hår. Jeg dusjer hver dag, men vet at det ikke er heldig for håret.
Jeg har prøvd en sjampo som skulle hjelpe mot dette , men merket ikke mye forandring. 
Har ikke prøvd tørrsjampo, men har hørt at det går alt bare verre.
Finnes det en sjampo eller hårkur eller liknende som hjelper mot dette? 

Tips : 
kérastase-spe-bain-divalent--250-ml
Shampo som er veldig god for en fet hodebunn!

Andre ting som kan hjelpe:
– Et sunt kosthold med mosjon og frisk luft
– Ikke massere hodebunn eller ta for mye i håret
– avslutte hårvasken med kaldt vann
– ikke bruke kur eller balsam ved røttene, kun i lengdene
– Ikke bruke stylingprodukter som ikke er beregnet for hodebunnen nær røttene. 

inneholder annnonselink

8 kommentarer
  1. Hei. Jeg lurer på om du kan skrive litt om det å ta/behandle permanente krøller?
   I midten av november tok jeg masse små permanente krøller. Jeg ble superfornøyd! Vanligvis har jeg hatt pannekakehår som ikke har gått å gjøre noe med. Tupering har sklidd ut og det har vært vanskelig å gjøre noe med det. Når jeg tok permanent fikk jeg vulumet jeg alltid har ønsket meg.
   Nå er nesten alle krøllene borte. Jeg lurer på om dette er noe jeg må regne med? Eller kan jeg kreve ny behandling eller penger tilbake? Jeg har hørt at slikt skal vare til håret vokser ut.
   Jeg har noen striper som er bleket hos frisør (i mai), ellers ganske ubehandlet hår. Noe hårfarge sitter igjenn som ikke er så godt synelig som jeg har farget selv, kanskje for ett år siden.. Dette er nesten vokst ut. Jeg kjøpte frisørsjampo, balsam og hårkur anbefalt fra frisøren for kjemisk behandlet hår. Har brukt maroccanoil for å fremheve krøller etter vask og har ikke under denne tiden varmebehandlet håret. Ikke hårføner engang! Har ikke vasket håret hver dag heller. Kanskje hver 3. dag for at jeg ønsket meg å bevare krøllene på best mulig måte..
   Har ellers brukt lite hårprodukter. Litt tørrsjampo en sjelden gang i blandt.
   Må jeg bare innse det faktum med at krøllene mine forsvinner?

  2. Hei!
   Jeg bare lurte på hvor mye color bugs’ene koster, og hvor jeg får kjøpt de? 🙂
   Har kjempe lyst på det selv, han kjøpt meg hair mascara fra isadora, men funker ikke sånn kjempe bra…

  3. Hei!
   Har du noen tips til veldig bleket og tørt hår også? Har gått fra mørkt hår til kald blond, så det er ganske slitt. Kurer det ofte med anbefalt kur og har begynt å bruke balsam nå. Bruker en shampoo som er beregnet for å bevare farge, ikke gi fukt. Problemet er at nå er håret så tørt at det har blitt krusetekrøller, så skjønner ikke hvordan jeg skal gre det ut. Har tidligere hatt mye volum, men ikke nødvendigvis krøller da jeg trolig har gredd de ut. Men nå våkner jeg med en afrolignende frisyre. Håper på svar!

  4. hei:)
   jeg sliter med det samme, og denne shampoen har ikke hjulpet meg, heller ikke noe renseshampo. Bruker kun frisør produkter. For meg virker det best å ha 3 gode shampoer som jeg bytter på hver dag… bare et tips viss denne ikke skulle funke:)
   håper det er flere som kan dele noen gode tips på dette:=)
   god helg
   E

  5. Hei 🙂
   Enig med deg Elisabeth, har proevd denne jeg aa, funket ikke paa meg heller. Tror det beste for fett haar er aa bare slutte aa vaske det saa mye, saa blir det bedre etterhvert! Jeg har begynt naa aa vaske haaret hver tredje dag! da ser haaret helt for jaevelig ut, men haaper det venner seg til det etterhvert. Har proevd alt, virkelig alt, for fett haar! 🙁

  6. jeg sleit med akkurat det samme problemet! Og jeg bruker den shampooen der nå, og den er er utrolig bra! Håper blir utrolig fint og luftig og ikke fett i det hele tatt ! (: Har hatt den i en månde ca og har mer igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg