HAIR TALK

Er så glad i hair talk -håret mitt for tiden:)! Det oppfører seg akkurat slik jeg ønsker og fargene, lengden + mengden er helt perfekt!!
Jeg bruker hair talk sine egne produkter på håret. Dette gjør jeg fordi jeg vet (av erfaring) at både kvaliteten på håret og festene holder seg bedre da! Jeg tester andre produkter og styling innimellom, eller så lar jeg andre frisører ta seg av den biten for meg.
Jeg jobber i en salong hvor vi bruker mange forskjellige produkter på kundene våre. Slik blir vi også bedre kjent med ulike stylingprodukter.

Flere spør om de er nødt til å bruke hair talk sine egne produkter for extensionet.
– Om garantien skal holde, så skal du kun bruke hair talk sine produkter.
– Om du ønsker at det skal holde seg best mulig, lengst mulig.
– Produktene er spesiallaget til dette håret, derfor er det absolut det beste!

Hair talk extensionet er et system som sliter minimalt på ditt eget hår. Det er små remser med tape som festes ved røttene på ditt eget. Nei, du kan ikke bestille dette på nett. Her er det proffesjonelle frisører som har vært på kurs som gjør jobben.
– Du finner hair talk i diverse salonger i Norge.  Ta kontakt på tlf 23 28 38 77 eller 934 700 70 så kan de lede deg til den forhandleren som kan ivareta dine interesser best der du bor.

Er du frisør og ønsker å lære mer om Hair Talk. Ring oss på 23 28 38 77 eller 934 700 70 og gjør en avtale om kostnadsfri opplæring.

innlegg i sammarbeid med ruhs

11 kommentarer
  1. Lurte bare på en ting. Siden jeg sitter å veier mellom dette extensionet og sånn clips, lurer jeg på om du vet hvilket hår som sliter mest på original håret ? 🙂 Blir mest sannsynlig å bruke clips hver dag hvis jeg velger det. Håper du svarer 😉

  2. Hei! Får ofte et problem med at småhår blir hengende ned på siden når jeg ønsker å ha en ganske stram hestehale. Kan du anbefale et produkt som får hårene til å ligge flatt med halens retning?
   Synes denne bloggen er et godt innskudd i hverdagen! (:

  3. Hair talk er helt fantastisk hår! jeg er selv frisør og har hatt mine i 4 mnd nå. er like fornøyd enda!:) Eneste jeg ikke er helt enig i er produktene. Av min erfaring er ikke produktene noe bedre enn andre frisørprodukt. Shampoen måtte jeg kutte helt ut da jeg fikk allergisk reaksjon av den, store røde byller i hodebunn, pluss at håret ble så fett at festene skled ut og måtte festes på nytt etter 2 uker. Jeg gikk tilbake til min vanlige shampo og har ikke hatt problem siden. Innholdslisten på disse produktene er heller ikke revolusjonerende, stort sett det samme som man finner i andre frisørprodukt, så dette føler jeg rett og slett er kun for å få mersalg… Jeg har gått tilbake til mine faste pleie produkt, moroccanoil light og masqueinsense nr 3 (tykt hår) og synes håret blir mye finere enn når jeg bruker hair talk produktene.. men dette er sikkert individuelt. har iallefall ikke merket noe problem med festene…

  4. Therese – bruker du det hver dag bør du absolut velge tape! Clipsene kan være tunge for røttene og belaste håret.
   etikka- hårspray eller et serum 😉
   Amalie – frisørsalong / vita kanskje?
   Beth – nei , de er nok ikke bedre enn andre frisørprodukter, men de er laget til ext.håret og er det beste for dem. + At garantien går ut om du bruker andre produkter, ruhs er ganske streng på det !
   Tale- Fargen er en blanding, hehe.. 6`er – 7`er og 8`er med kalde nyanser.

  5. Hei hei, jeg har selv hair talk. Er suuuper fornøyd. Eneste er at jeg skulle det var litt mer hår. Så derfor lurte jeg på om det er ca like mye mengde i håret når man kjøper det?
   Eller må man kanskje be om å kjøpe mer?

  6. Hei,
   Jeg begynner å vurdere hairextensions for første gang. Jeg har en verv i bakhodet som er utrolig plagsom, selvom jeg føner håret og gjør mitt beste hver dag så deler altså håret seg litt senere og den måneformede verven titter frem igjen.. Jeg bare lurer på om hairextensions kan være løsningen? Kan man rett og slett lime de over/på verven og så vil jeg ikke ha dette problemet lengre, eller er det ikke så enkelt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg