SEBASTIAN


Et ledende profesjonelt fashionmerke som gir deg det nye som skjer på hår fra catwalken. Sebastian har igjennom en årrekke bevisst at de er best på kreativ hårmote gjennom sine kvalitetsprodukter. Enten du trenger pleiende sjampo og balsam eller stylingprodukter som gir deg utallige muligheter, har Sebastian produktene for deg. Handler du på BeautyKick.no sparer du minst 30% mot prisene i salong!

Du finner produktene HER

annonse

4 kommentarer
  1. hei hvor er det salongen din er og kan legge ut en video der du kan lage inn til huden flette son til siden

  2. Jeg fikk denne shine serien til jul, og jeg hadde aldri trodd slikt skulle fungere! Jeg er imponert, håret mitt er mykt og godt, det floker seg ikke, og ikke minst er det fantastisk fint med glans! Anbefales virkelig!

  3. Pass på å handle salongprodukter på nettet. Ja, de er ekte produkter og fungerer som de skal, men varene er kjøpt fra USA, Canada o.l og inneholder stoffer som IKKE er godkjent her i EU og her til lands. 🙂
   Er frisør selv så vet hva jeg snakker om 🙂

  4. Ja, enig i at flere nettsider kan være humbug, men beautykick handler direkte fra leverandørene!

   I vår nettbutikk har du et bredt utvalg av kun profesjonelle frisørprodukter. Vi garanterer at alle våre produkter er 100% ekte da vi har direkte samarbeid med de største merkevareinnehaverne på frisørprodukter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg