SPØRSMÅL OG SVAR


Foto: Hanne Cathrin Olsen
Hår: Sølvi Bjørnevoll
Makeup:Ina Stensland

Hei og takk for alle tipsene du kommer med. Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Hvilket merke på kur og shampo synes du selv er best ?
Vanskelig, hehe.. Jeg liker så mange! Noen kurer i Kerastase, redken, SP og shampo i Loreal, Tigi, Alexander Sprekenhaus.

Hvilken nettbutikk anbefaler du å kjøpe fra som du vet ikke har fake produkter?
www.beautykick.no  – Her vet jeg de har 100% ekte varer!

Hva synes du om rettetange HH simonsen??
Den har jeg ikke prøvd.. Men, har andre verktøy i hh simonsen som jeg er veldig fornøyd med!

Men har du tips til hvordan jeg kan lage krøller og bølger når jeg har den største ghd rettetangen? 🙂 Får det ikke til…
Nei, det kan nok bli litt vanskelig, men prøv å flette håret og varme det med rettetangen din i steden for!

Hvilket extensionsmerket er det du har??
HAIR TALK , veldig fornøyd!!

Jeg lurte på om hva du mener om shampo og balsam F.A.S.T ? Vil du si at det virker, og er det verdt prisen?
Vanskelig å si, jeg har ikke brukt den selv.. Men, vi selger godt av den på salongen og flere frisører jeg kjenner mener også den fungerer!

Og har du noen tips på å få lengere hår?
Det finnes ingen snarveier, desverre. Pass på at kvaliteten på det du har er bra slik at du slipper å klippe det 😉

Hvor får du inspirasjon til alle blogginleggene og videoene dine?
Venner, kollegaer, blader, tv, filmer, reiser, mennesker på gata, klær, makeup osv;)

12 kommentarer
  1. Noen tips til shampoo, balsam, harkur, leave-in krem til bleket, tynt og SLITT hår? Kjøpte nettopp en leave-in krem fra Kérastase som jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av, håret ble mykere, og den luktet veldig godt. 🙂 Så jeg ønsker meg et produkt “ala” dette som kan redde mitt flisete og slitte hår. 🙂

  2. Hvilken olje vil du anbefale eller synes du er best, Morroccanoil eller oljen til Alexander Sprekenhaus eller Orofluido?

  3. Hei jeg har et spørsmål om farging av hår.
   Jeg var hos frisøren og fikk foliestriper med bleking og en nyanse varmere,mørkere. Håret mitt har blitt bleknet over mange år så det er helt lyst.
   Hun tok en toner i etterpå fra wella koleston, med litt av fargen 9/38 og mest 10/38 i. Jeg ble veldig fornøyd med fargen. Jeg har lyst til å kjøpe den toneren så jeg kan få ei venninne til å gjøre det i steden på meg neste gang for å frese opp fargen før jeg tar hele etterveksten min igjen. (Jeg bor i England og de selger de professjonelle tonerene på en butikk her)
   Spørsmålet er hvilken prosent på developer/peroksid anbefaler du? 20 eller 30vol? 6%?
   Jeg håper det made sense for jeg er ingen ekspert innen farging helt enda.
   Håper du har tid til å svare.
   Takk for en lærerik og bra blogg:)
   Mange takk,
   Janne

  4. Hei! 🙂 Det er en ting jeg lurer veldig på: Hvordan kan man vite om sminke har gått ut på dato? det står jo bare” 6M, 12M, 36M”, altså hvor mange måneder det kan brukes, på produktet, men gjelder det fra man åpner sminkeproduktet eller fra da det ble laget( det står jo ikke når produktet ble laget!)???
   Tusen takk på forhånd,
   Selma

  5. Hei! Lurer bare på om du har noen tips til veeldig slitt hår? Jeg var blond i et halvt år ca og håret mitt ble svært slitt etter det, men farget det tilbake til brunt i oktober 2010. Jeg har kurt håret HELE tiden med frisør kurer som skal liksom funke, men ser egentlig ingen effekt. Jeg har også stusset håre bittelitt i ny og ne (men i og med jeg har ganske kort hår fra før av, sparer jeg så klipper det ikke ofte) Bruker dyre frisør shampooer og alt sånn. Retter håret MYE mindre enn før, dusjer det ca hver tredje dag eller annenhver dag. Ja, jeg gjør egentlig alt av anbefalinger for å minske slitasje på håret. Men abs ingenting funker. Har veldig lyst å bli blond igjen (ganske naturlig blond) Men tør ikke pga håret mitt fortsatt er ganske slitt føler jeg….
   Btw, har du noen tips til hvordan jeg kan bli blond? Og hvilken farge jeg burde ha? Jeg har brune øyner og har litt mørkere nyanser i huden (to toner kanskje?) enn vanlige nordmenn (er fra Kroatia). Så vil liksom ikke ha en blondfarge som får meg til å se gul/bleik i huden eller syk, hvis du skjønner.
   Isåfall, burde jeg ha kald eller litt mer varm farge ?
   Bilde ? 🙂
   Takk!

  6. Hei, jeg har et spørsmål om håret mitt, som jeg plages litt med. I det siste har jeg fått endel kommentarer på at jeg har velig tynt og lite hår på hodet, og jeg har sett det selv også. Jeg er bare 14 år, og jeg lurer på om det kan vokse mer hår etter hvert, eller om jeg kommer til å ha tynt hår resten av livet? Og har du noen tips til hvordan jeg kan få tykkere hår, og om noe faktisk funker? Som vitaminer eller kosttilskudd elleroe sånt?
   Tuuusen takk for svar!

  7. Noen hår tips til clips extensions eller kurer osv.
   Jeg kjøpte mine extensions hor frisør men de har blitt helt slitt nå og helt stive og har heller aldri brukt noe varmte på dem og har bare hatt de siden desember. Er det normalt??
   jeg kurer de også når jeg vasker dem.

  8. Hei. Jeg ønsker så inderlig å farge håra mitt kongeblå!! Men er skeptisk. For noen sier at bleket jeg det å hvis det blir oransje, å farger blå oppå så blir håret grønn?

   Please hjelp meg. Ønsker å gjøre dette hjemme. Å hva anbefaler du

   🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg