DEN BESTE RETTETANGEN

I det siste har jeg fått mange spørsmål om hvilken rettetang jeg synes er best. Nå – så kaller vi dem ikke rettetang lenger, men stylingjern. Dette fordi de fleste av jernene kan både krølle, vippe og rette. 

Et godt stylingjern skal varmes opp fort. Det skal gi minimal slitasje på håret , kunne vippe, krølle og rette håret ut. 
Jeg synes også at det er et pluss om den ligger godt i hånden, er lett å bruke og tåler en “trøkk” .
GHD er kanskje et av de dyreste merkene, men det finnes også mange gode som ikke er fult så dyre.

  
– Fantastisk kvalitet
– Lett å bruke
– Følger med en cd med instrukser
– Lett å lage krøller og bølger
– Blir fort varm
– Har hatt mitt jern i 2 år nå og det er like bra enda!!
 
Gorgeous rettetang
– Varmes fort opp
– Flott design
– Lett å lage krøller med
– Rimeligere i pris enn GHD

Men, dere!!! – Nå har jeg akkurat fått prøvd et nytt stylingjern!! 
 
Fikk prøve dette av Iselin som jobber hos meg i går. Hun er også tekniker for Tigi/Fudge og de selger dette stylingjernet.
 Jeg blir nødt til å teste det igjen en dag for å se om jeg kjente riktig… Men førsteintrykket er : WOW! Hadde altså kun 5 min på å krølle håret- så fikk ikke helt testet det ordentlig, likevel: 

Stylingjern fra corioliss , som er annerledes enn noe jeg har prøvd før!
– Den ligger bedre i hånden. En matt overflate gjør at den ikke sklir i hånden.
– Det rykker ikke når jeg krøller håret.
– Bruker mindre tid på å krølle håret.
– Håret gled ikke ut av tangen slik den kan gjøre med de andre tengene.
(aner ikke pris , eller hvordan det er etter flere mnd. bruk) 
– Krøllene holder fremdeles i dag!!! 

Det siste punket er jeg veldig overrasket over. Det pleier absolut ikke hende at jeg har like fine krøller dag 2. Så enten har jeg lagt helt stille i natt, eller så er dette jernet magisk.  

23 kommentarer
  1. Heia,
   Skolen min på Gran Canaria skal ha ball den 21 og jeg aner ikke åssen jeg skal ha håret! Hår lengden min er til rett under skuldrene mine og det er veldig tynt!
   Har dere noen tips om hvordan jeg burde har håret?
   -Celine Michaela♥

  2. Vi selger Corioliss-stylingjern på salongen jeg jobber i, tror vi selger dem for 800-noe : )) har en selv i sebramønster, de er rååbra!! : )))

  3. Eg vurderer å kjøpe ein ghd rettetang. Men ettersom eg bor i gåk, så er det ikkje så lett få tak i dei. Lurte på om du hadde noen anbefalinger for kva internett side eg kan kjøpe dei fra..

  4. elsker corioliss sitt staylingjern, “tyvlåner” det hver gang eg får sjangsen av min svigersøster .
   Hun kjøpte det billig i england, så er ganske sansynlig jeg kjøper det når jeg er der på klassetur i Juni 🙂

  5. Jeg kjøpte et corioliss stylingjern for noen år siden. I fjor gikk det i stykker. Har vært i mange fisørsalonger for å høre om de har Corioliss stylingjern siden jeg var så fornøyd med det. Men ingen har hatt det produktet inne. Er det noen som vet om det er noen frisørsalonger som selger Corioliss stylingjern ?
   Ingvild

  6. jeg er redd for å kjøpe ett falskt produkt…. så jeg lurer på om du vet om makestyle.no selger ekte corioliss?

  7. Er du fortsatt like fornøyd med corioliss-tangen? Har vurdert frem og tilbake mellom ghd og corioliss uten å klare å bestemme meg. Hvilken ville du valgt? Jeg har forresten ringt rundt i oslo (Nikita, Tony and Guy, Adam og Eva) uten å få tak i Corioliss sin tang. Vet du om noen i Oslo som selger den?

  8. Tusen takk for svar:)
   Jeg kjøpte ghd samme dag jeg, for jeg for jeg trengte den med en gang. Men jeg vurderer å kjøpe corioliss også, for håret mitt har blitt kjempeelektrisk hver dag når jeg har glattet det med ghd-en, noe det ikke ble med min gamle (Bjørn Axen) rettetang:-/ Den gamle rettetangen hadde temperaturregulering og jeg brukte bare 160 grader siden jeg har ekstremt skjørt hår, mens ghd-en er en god del varmere og har ikke reguleringsmuligheter. Vet ikke om det er varmen som er utslagsgivende for at håret blir elektrisk (?), men det blir i hvert fall uten tvil mer elektrisk av ghd-en.
   Merker meg imidlertid at corioliss har temperaturregulering, så det blir nok til at jeg får meg to rettetenger tenker jeg:) Takk for tips om corioliss-modell:)

  9. Jeg hadde en ghd rettetang men den varte ikke en gang i et år! Men den ble fort varm og den lagde en lyd når den va varm. Men jeg ville ikke ha betalt ca 2000kr for en rettetang som ikke varer i et år så jeg angrer på at jeg kjøpte den

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg