HVERDAGSHÅR

Selv har jeg nøyaktig 30 minutter fra jeg står opp til jeg må komme meg ut døren om morningene.
Jeg har lagt frem klær og pakket treningsbag, slik at det egentlig bare er å ta en rask dusj, spise frokost og legge makeup. Jeg husker en morsom histore min veninne fortalte,  om en alt for tidlig morgen hvor hun brukte selvbruningssprayen i håret i steden for hårspray, hehe.. Den er kjip.

Jeg har en plan med håret hver dag, men det er ikke alltid det oppfører seg slik jeg ønsker. Da har jeg noen triks:
– Vann hjelper mot hår som står opp. En kort lugg, for eksempel. Bruk vann og føne luggen så ligger den fint.
– Flatt hår: Saltvannsspray
– Skittent hår, men ikke tid til vask: Tørrshampo
– Flisete og tørre tupper: Olje og serum
– Hår som ikke ligger pent og du har ikke tid til å krølle/rette det : Flett det! Sitt det opp i en hestehale , knyt det, tvinn det eller lag en messy knot.
-Trenger mer volum: Tupere bunn , saltvannspray

Og dere, husk å stikk innom elevene min sin blogg! Dette blir en dyktig gjeng frisører!!
http://www.frisorspirene.blogg.no

11 kommentarer
  1. tusen hjertelig takk for svar sølvi!! Ble veldig glad for svar. Kan jeg spørre om en ting til. Jeg har lurt sån på det lenge. Men har du noen forslag til hvordan man klipper køllete hår, har prøvd tvisting, og uttynning i lengdene som de fleste frisører har gjort på meg, men da ser jeg enda mer ut som en puddel,og håret blir så tynt. Vet du om noen teknikker på krøllete hår, og hva heter de? Og kunne du ha lagt ut noen tips om hvordan man kan style, lage en frisyre for krøllete hår her på bloggen.Jeg ser noen har spurt om det før, og du sa du skulle legge ut noe, er innom her hver dag men kan ikke finne noe. Er så vanskelig med krøllete hår. Jeg har tonnevis av frisør produkter,har prøvd alt og retter på det hver dag, men det har jeg egentlig ikke lyst til (altså jeg retter ikke ut krøllene men retter på de slik at jeg ikke blir helt puddel, men mer bølge krøller) men de fleste dager går jeg med pannebånd hele dagen, for jeg ser ikke ut på håret. Vil ikke bry deg med med mer arbeid, men siden du kanskje liker å gi litt hår tips, så kan det være et forslag. På forhånd takk for svar. Med vennlig hilsen Anna

  2. Hei!! Der var du vedlig fi på håret, kan du vise den fine “sidefletten” du har på bildet på video. Den frisyren du har der, er den fineste jeg har sett du har laget, akkurat sån jeg liker!! Kan du vise hvordan du har laget den?
   mvh linn

  3. Hvordan bruker man saltvannsprayen? tørt eller vått hår, og hva må man gjøre for og få mest efekt? helst uten at det blir så krøllete/fall (tror jeg ikke klarer og bruke den riktig, det blir bare bølgete og rart)

  4. Hei 🙂 Kan du legge ut noen tips til treningshår? En pen måte å få håret opp i en hestehale f.eks? 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg